Hotel Vila Maja-lida

  Černá Hora, Bar, Dobra Voda

3/5

Vila Maja-Lida

    Černá Hora, Bar, Dobra Voda
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

vila se nachází v letovisku Dobra Voda, 12 km jižně od historického města Bar a 20 km severně od města Ulcinj. Kdysi jen malá vesnička se dnes proměnila v oblíbené turistické letovisko s krásnou pláží a promenádou. Autobusová zastávka se spojením do Ulcinju a Baru se nachází cca 10 min pěší chůzí od vily.

Vybavenost

parkoviště u vily zdarma, WiFi po celé vile (zdarma), terasa s možností vlastního grilování a příjemného posezení.

Ubytování

klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s balkonem nebo terasou, lednička, TV, vlastní soc. zařízení.

Stravování

PLNÁ PENZE S NÁPOJI - snídaně, obědy a večeře výběrem ze dvou menu, k obědu a večeři jeden alkoholický a nealkoholický nápoj, stravování poskytuje penzion Mijo.

Pláž

písečně-oblázková pláž 150 m od vily.

Sport a zábava

vodní sporty na pláži, šlapadla, skútry, restaurace, kavárny na pláži a promenádě (za poplatek).

Náš názor

rodinná vila s příjemnou atmosférou. Dobra Voda s krásnou pláží je také výborné výchozí místo pro podnikání výletů za krásami Černé Hory.

Poznámka

Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko +5 990 Kč/týden.

565 656 610 Číslo zájezdu: 703 749
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Bar

3/ 5 6 recenzí

Nespokojená zákaznice září 2016 S cestovní kanceláří K***** poprvé a naposledy!!!. Naprosto nejhorší dovolená!! S cestovní kanceláří jsme jeli poprvé a naposledy!!! To, co vám naslibují, naprosto neodpovídá skuteč... celá recenze

J + M Praha červenec 2016 Maja Lida. Krásné místo s příšerným ubytováním... celá recenze

Jeník Brno červenec 2015 Maja Lida Černá Hora mohu doporučit!. Moc příjemná dovolená pro ty kteří nehledají luxus, ale bezpečnou dovolenou u krásné pláže a přírody. Městečko Dobrá Voda má malou... celá recenze

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací