Hotel Chateau Monty SPA Resort

  Česko, Karlovarský kraj, Mariánské Lázně

3/5

CHATEAU MONTY SPA RESORT - 366 dní plných prožitků - Mariánské Lázně

  Česko, Český les, Karlovarský kraj, Západočeské lázně, Mariánské Lázně
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Chateau Monty SPA Resort je mariánskolázeňskou dominantou, která se nachází v krásném lesoparku nad Mariánskými Lázněmi. Interiér hotelu je vybaven v zámeckém avšak moderním stylu s maximální péčí a důrazem na každý detail. Restaurace Diana servíruje zámecká la Carte menu s použitím kvalitních surovin od lokálních dodavatelů. Terasa La Panorama nabízí krásný výhled na Mariánské Lázně a vyzývá k uspořádání letního grilování. V zámeckém parku si můžete vyzkoušet velmi oblíbenou střelbu z tradičního luku nebo si zde můžete zacvičit jógu či pilates. Podmanivá krása krajiny a klidného prostředí s výhodnou polohou blízko lesoparku s unikátní vyhlídkou na Mariánské Lázně nabízí nezapomenutelné zážitky.

V nejbližším okolí se nachází Mariánské Lázně – mariánské Lázně jsou druhými největšími českými lázněmi, s velkým bohatstvím minerálních pramenů. Přímo v areálu jich vyvěrá 40 a v nejbližším okolí téměř 100.

Dále pak Royal Golf Club Mariánské Lázně – 18-jamkové hřiště Golf Club Mariánské Lázně je příkladem klasického typu skotských a irských hřišť své doby.

Ubytování

Dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje standard pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a pantoflemi. Pokoje mají oddělená lůžka a mají zkosené stropy. Dvoulůžkové pokoje superior pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a pantoflemi. V pokojích jsou manželská lůžka. Některé pokoje mají mírně zkosené stropy. Dvoulůžkové pokoje de luxe pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a pantoflemi. V pokojích jsou manželská lůžka a mají balkon, pokoje jsou bez zkosení stropu. Do všech typů pokojů lze přidat přistýlku.

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko zdarma.

Základní cena zahrnuje

  • 366 dní plných prožitků
  • 2× ubytování se snídaní formou bohatého bufetu 1× večeře formou bufetových stolů 1× slavnostní večeře při svíčkách v restauraci Diana Hluboká masáž zad – kombinací masážních technik odblokujeme ztuhlé šíjové a zádové svalstvo, ulevíme Vám při bolestech hlavy a krční páteře (20 min. zábal a 20 min. masáž.) 1× vstup do saunového světa (60 min) -bylinková, finská, infra sauna, parní lázně či solná jeskyně Neomezený vstup do hotelového bazénu, římských lázní a fitness denně od 07:00 do 11:30 hodin a od 12:30 do 21:00 hodin Župan a pantofle pro dospělé k dispozici po celou dobu pobytu Zdarma Wi-Fi internetové připojení
  • Cena za osobu / 2 noci s polopenzí a programem.
  • Dítě do 6 let bez nároku na lůžko zdarma.

Základní cena nezahrnuje

  • Dítě do 6 let bez nároku na lůžko s polopenzí
  • Rekreační poplatek
  • Parkování
  • Pobyt se psem

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: CHATEAU MONTY SPA RESORT - 366 dní plných prožitků - Mariánské Lázně
Lokalita dle pořadatele: Západní Čechy, Mariánské Lázně

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 552 848
dnes 8–19 h

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Karlovarský kraj

3/ 5 9 recenzí

Lenka Malínská leden 2024 Krásný pobyt v hotelu Chateau Monty SPA resort. Velká spokojenost, nádherné prostředí, bylo by fajn doplnit k obrazům na chodbách popis , velký výběr ovoce, zeleniny, chutné jídl... celá recenze

Papina říjen 2023 Zklamaní a výhody. Recepce katastrofa , neochoté a nepříjemné dámy ... celá recenze

Mirena březen 2023 Již asi ne!!. Velké zklamání z ubytováním!!... celá recenze

Nezávazná objednávka

CHATEAU MONTY SPA RESORT - 366 dní plných prožitků - Mariánské Lázně
  Česko, Český les, Karlovarský kraj, Západočeské lázně, Mariánské Lázně

Cena
3 895 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 552 848

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
3 895 Kč