Delfin Hotel Plava Laguna

  Chorvatsko, Istrie, Zelena Laguna

4/5

Hotel Delfín

  Chorvatsko, Istrie, Poreč, Zelena Laguna
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

Poreč je jedním z nejoblíbenějších turistických center Istrie, nazývá se jejím srdcem. Najdeme zde nepřebernou nabídku sportovních a zábavních možností. Okouzlí nás starobylé centrum s náměstím Trg. Marafor z 1.století a klášter sv. Františka ze 13. století. , které se rozkládá na nevelkém poloostrově. Nejcennější stavbou je Eufraziova bazilika, památka byzantského umění ze 6. století (UNESCO). Velmi zajímavým je také výlet do jeskyní v Postojné, do Limského fjordu nebo na Brijunské ostrovy. Pro děti je velkou atrakcí projížďka turistickým vláčkem podél pobřeží do centra města.

Hotel DELFÍN** se nachází 4 km jižně od Poreče, v rekreační oblasti Zelena Laguna. Je položen asi 50 m od moře, obklopen bujnou zelení s parkovou úpravou. V okolí jsou výborné podmínky pro cykloturistiku. Spojení s centrem Poreče je možné pravidelnými autobusovými linkami nebo turistickým vláčkem.

Ubytování

menší dvoulůžkové pokoje s balkonem, výhledem na moře, s možností přistýlky, příslušenstvím. Při obsazení pokoje třemi osobami je nutné počítat s omezenou plochou pokoje. Jednolůžkové pokoje nemají výhled na moře. Na vyžádání je možné i rodinný pokoj, který má 2 spojené dvoulůžkové pokoje.

Stravování

snídaně i večeře bufetovým způsobem. Lze zakoupit obědy za Kč 2.220/osoba/týden.

Vybavení

recepce, 3 restaurace, aperitiv bar, pivnice, restaurace s grilem, terasa, sauna, TV sál, kadeřnický salón, bazén s mořskou vodou s lehátky. WiFi na recepci ZDARMA. Parkoviště za poplatek cca 1 €/den.

Sport a zábava:

animace pro dospělé i děti, v blízkosti je sportovní centrum – několik tenisových kurtů, minigolf, stolní tenis. Dále zde najdeme hřiště pro míčové hry, plážový volejbal, možnost provozování vodních sportů, vlek na vodní lyžování, půjčovnu jízdních kol a motorových skútrů. Je zde také kavárna s taneční hudbou a velké zábavní středisko International Club.

Domácí mazlíčci

jsou vítání za cenu 16 €/den - platba na místě.

Pro děti

Spray Park hotelu Delfín - vodní atrakce s vodotrysky s barevnými efekty, Park se skládá z dětského bazénu s tobogány a zónou pro nejmenší. Dáleje zde krytá zóna pro nejmenší.

Tipy na výlety

Novigrad s aquaparkem Istralandia, Aquapark Aquacolors Poreč, Medulin – historické centrum, Pula, Rovinj, Národní park Brijuni, Přímořské lázně Portorož (Slovinsko).

Základní cena zahrnuje

  • 8 dní/7 nocí ubytování na osobu, 7x polopenzi, pojištění CK dle zákona, pobytovou taxu.

Základní cena nezahrnuje

  • Příplatek za: dopravu – Kč 2 540/osoba - u pobytů od soboty do soboty. Odjezd vždy v pátek k večeru, návrat v neděli v dopoledních hodinách. Zakoupení obědů – švédské stoly : dospělá osoba Kč 2.220/týden, dítě 12-17.9 let Kč 1.880/týden. Parkování 1.20 €/den - platba na místě.

Informace o zájezdu

Pořadatel: BENA TOUR s.r.o., IČ 25709992.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Delfín
Lokalita dle pořadatele: Istrie, Poreč

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Delfin Hotel Plava Laguna **
Typ pláže: molo, kamenitá, oblázková
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 615 444
dnes zavřeno

Hodnocení

4/ 5 85 recenzí

Petra září 2023 Dovolená. Ubytování a stravování trochu problém, jinak ok.... celá recenze

Věra září 2023 Hotel Delfin. Zcela se pŕidávám k vyjádření paní Moniky k dětským skupinám, které zde byly ubytovány. Také jsme zaznamenali opakované bouchání n... celá recenze

Monika září 2023 Absolutně nevyhovujici. V hotelu bylo ubytováno hodně dětských skupin, které celé noci běhaly po chodbách a dělaly neskutečný hluk. Bouchaly na dveře, kř... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-delfin-istrie-chorvatsko-z2615444/1647854035/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Delfín
  Chorvatsko, Istrie, Poreč, Zelena Laguna

Cena
7 840 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 615 444

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
7 840 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč