Hotel Depandence Iris

Chorvatsko, Střední Dalmácie, Drvenik

4/5

Hotel Nano a depandance Iris

    Chorvatsko, Střední Dalmácie, Drvenik
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

příjemný rodinný hotel se nachází v Drveniku, v části zvané Gornja Vala. Umístěn je přímo v centru tohoto klidnějšího letoviska. Skládá se z hlavní budovy hotelu, který se nazývá Nano a nově zrekonstruované depandance jménem Iris, kde můžete ve dnechnepřejícího počasí využít také krytý bazén. Pro zpestření Vaší dovolené je tu nabídka vodních sportů na pláži nebo možnost posezení v místní restauraci či kavárně.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje, některé s možností přistýlky (formou rozkládacího křesla), jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, TV/SAT, minibarem nebo lednicí.

Stravování

v hotelové restauraci, rozšířená kontinentální snídaně, večeře výběrem ze 3 menu.

Vybavenost

recepce, klimatizovaná restaurace, venkovní terasa, bar, výtah v budově Nano, krytý bazén se sladkou vodou v ceně, sauna, fitness a whirpool za příplatek, trezor na recepci zdarma, Wi-fi ve společných prostorech, parkování u hotelu je omezené a zapoplatek - předem je nutná rezervace. Možnost sportovního vyžití na pláži. Na promenádě se nachází restaurace a kavárny.

Pláž

30 m, menší oblázková s pozvolným vstupem do moře, slunečníky a lehátka za poplatek, pláž lemují borovice, které tvoří příjemný stín.

Nástup na ubytování

sobota od 14 h.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Nano Hotel ***
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže
Depandence Iris
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 694 741
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 8 recenzí

Simona červenec 2021 Dovolená 2021. Celkový dojem super až na stravu.... celá recenze

L.V. červen 2019 Super dovolená. Super dovolená, hezký a čistý hotel, jídlo chutné, poklidné městečko Drvenik (mimo sezónu).... celá recenze

Sokolová červen 2019 Hotel Nano. Krasna dovolena za super cenu.... celá recenze

Lokalita

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací