Srečko Krasna Hotel

  Chorvatsko, Střední Dalmácie, Drvenik

5/5

Htl. Srečko/Ivando

    Chorvatsko, Makarská riviéra, Střední Dalmácie, Drvenik
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

CHORVATSKO - DRVENIK

klimatizované hotely SREČKO a IVANDO****

pobytový zájezd 2024

DRVENIK - přímořské letovisko v jižní části Makarské riviéry (cca 30 km od Makarské), která je považována za nejkrásnější a nejoblíbenější rekreační oblast Jadranu. Leží mezi příkrými útesy horského masivu Biokovo a průzračným mořem s nádhernými oblázkovými plážemi. Celá oblast má příjemné podnebí s vysokým počtem hodin slunečního svitu.

Program

1.den (pá)* - Odjezd z Prahy autobusem v odpoledních hodinách (cca 14:00h). Noční přejezd.
2.den (so) - Příjezd autobusu do letoviska v ranních hodinách. Ubytování po 13 hod. Večeře.
3.-8.den (ne-pá) - Pobyt u moře s polopenzí. Možnost fakultativních výletů u delegáta (Dubrovnik, Mostar a vodopády Slapovi Kravice, letovisko Makarska, Bačinská jezera, ostrov Korčula, ostrovy Pelješac a Hvar, rafting na řece Cetině, ZipLine...).
9.den (so) - Snídaně, odhlášení z hotelu. Odjezd autobusu ve večerních hodinách dle pokynů delegáta. Noční přejezd.
10.den (ne)* - Příjezd autobusu do Prahy v dopoledních hodinách (cca 9:00h).

*Klientům, kteří si přikoupí autobusovou dopravu od CK, se prodlouží zájezd o 2 cestovní dny (pátek-neděle), ubytování v hotelu je vždy sobota-sobota.

Ubytování

Hotely Srečko**** a Ivando**** se nacházejí cca 50m od pláže s drobnými oblázky a pozvolným vstupem do moře. Jsou vzájemně v těsné blízkosti. Je zde možnost internetového Wi-Fi připojení zdarma. Pro klienty, kteří přijedou vlastní dopravou, je u hotelu k dispozici parkoviště zdarma. Hotel SREČKO**** kombinuje výhody hotelového a apartmánového ubytování (lednice a set na přípravu kávy/čaje na pokoji, kuchyňka na patře) vhodného pro rodinnou dovolenou. Oba dva hotely mají pokoje na stejné nadstandardní úrovni.

Ubytování je zajištěno ve 2-4 lůžkových pokojích (po dohodě s CK možnost 1 přistýlky - 5. lůžko) s vlastním příslušenstvím, balkonem většinou s výhledem na moře, klimatizací, každý pokoj vybaven menší lednicí a plochou TV/SAT s českým programem. V koupelně jsou k dispozici ručníky, základní toaletní potřeby a nejen dámy ocení fén. Na každém poschodí hotelu Srečko**** je k dispozici společná kuchyňka. Hotely Srečko**** a Ivando**** disponují výtahem až do posledních pater.

Stravování

Polopenze v klimatizované restauraci: snídaně - švédské stoly, večeře - polévka, výběr ze 3 hlavních jídel, salát formou bufetu, desert, nápoj 0,2l k večeři zdarma (pivo,víno,nealko).

Doprava

Klimatizovaný dálkový autobus (příplatek 2 990,- Kč/os.) – odjezdy v pátek, v odpoledních hodinách Praha, dále Dobříš, Příbram, Písek, České Budějovice, Kaplice. V případě příplatku dopravy se výše uváděné termíny z přehledové tabulky prodlouží o 2 cestovní dny (odjezdy v pátek, návraty v neděli dopoledne). * Konkrétní usazení v autobusu (místenku) lze na vyžádání zajistit za příplatek 500 Kč/os., volné sedadlo vedle zákazníka lze vyžádat za příplatek 2 000 Kč. Zajištění extra požadavků na usazení závisí na obsazenosti autobusu a požadavcích předchozích zákazníků.

Zábava

Poloha letoviska je ideální k organizování mnoha zajímavých výletů a sportovních aktivit. Malé pláže sevřené skalami (vhodné i pro FKK) jsou vzdáleny cca 600m od místa ubytování; v pobytovém místě je několik obchodů a restaurací; v přímořské restauraci 'Plaža' (50m od hotelu u hlavní pláže na promenádě) je klientům CK poskytována 10% sleva. 1x týdně hraje v místě pobytu k poslechu i tanci živá hudba se zábavním programem.

Pláž

Velká oblázková pláž cca 50m od hotelů + nedaleko malé pláže sevřené skalami (vhodné pro FKK).

Slevy

dítě do 2,99 let bez nároku na lůžko má stravu i ubytování zdarma, platí pouze případnou autobusovou dopravu = 2 990 Kč/os.

časová sleva se počítá ze základní nezlevněné ceny zájezdu u 1.-2.os., ne však z příplatkových služeb (doprava, pojištění)

Základní cena zahrnuje

  •  7x ubytování s polopenzí a klimatizací
  • turistickou/pobytovou taxu
  • ručníky + základní toaletní potřeby
  • pravidelný úklid pokoje
  • služby delegáta
  • pojištění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • dopravu dálkovým autobusem = 2 990,- Kč/os.
  • komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna (lze připlatit u CK pouze u autobusové dopravy)
  • konkrétní umístění v hotelu či číslo pokoje (rozdělení ubytování je v kompetenci hotelu)

Informace o zájezdu

Pořadatel: TRAVEL SPORT spol. s r.o., IČ 00563838.
Název hotelu dle pořadatele: Htl. Srečko/Ivando ****
Lokalita dle pořadatele: Střední Dalmácie, Drvenik

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Srečko Krasna Hotel ***
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 60 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 669 558
dnes zavřeno

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Střední Dalmácie

5/ 5 5 recenzí

Jitka H. červenec 2017 Perfektní dovolená. super dovolená... celá recenze

Bošková Jana září 2013 Perfektní dovolená. Vrátili jsme se z dovolené se super vzpomínkami na tento hotel a kolektiv,včetně delegáta Romana a ochotným personálem,včetně p.ve... celá recenze

Michal Šilhánek červen 2013 Recenze. Po úvodních peripetiích s porouchaným autem a následném příšerném odtažení tamnější odtahovou službou HAK a po poloopraveném autě ... celá recenze

Lokalita

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací

Nezávazná objednávka

Htl. Srečko/Ivando
    Chorvatsko, Makarská riviéra, Střední Dalmácie, Drvenik

Cena
11 560 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 669 558

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
11 560 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč