Hotel Komplex Dukić

  Chorvatsko, Střední Dalmácie, Promajna

3/5

Pavilon DUKIĆ-B

    Chorvatsko, Makarská riviéra, Střední Dalmácie, Promajna
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Název zájezdu dle CK

Pavilon DUKIĆ-B - Pobyt 2024

Poloha

pavilony DUKIĆ se nachází v letovisku Promajna cca 3 km jižně od letoviska Baška Voda, cca 1,5 km od Baško Polje a cca 7 km severně od města Makarska. Poloha pavilonů přímo vybízí k příjemným procházkám podél moře do výše zmíněných turistických letovisek.

Vybavení a služby

Promajna je ideálním místem ke strávení příjemné dovolené, nabízející několik restaurací, plážových barů, obchůdků, market, WiFi ZDARMA.

Ubytování

prostornější klimatizované 2lůžkové pokoje se sprchou a WC, lednicí, TV a balkonem, některé s možností přistýlky. Pokoje jsou orientovány na pohoří Biokovo a nemají kuchyňský kout.
klimatizované apartmány s renovovanou koupelnou - typ APT. 2+2 B - jedna 2lůžková ložnice, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, renovovaná koupelna, typ APT. 5(+2) - jedna 2lůžková ložnice, jedna 3lůžková ložnice, denní místnost s možností až 2 přistýlek (rozkládací gauč). Každý apartmán má vybavený kuchyňský kout, sprchu a WC, TV, balkon nebo terasu.
APT. A5(+2) - prostornější apartmán orientovaný na moře; APT. B5(+2) - apartmán je orientovaný na pohoří Biokovo.

Sport a zábava

možnost zapůjčení skútrů i kol, parasailing, zapůjčení šlapadel apod. V blízkosti veřejné multifunkční hřiště.

Stravování

vlastní, snídaně, polopenze nebo plná penze. Polopenze: snídaně formou bufetu, večeře výběrem ze 3 menu, nápoj k večeři - 2 dl piva nebo vína nebo džusu nebo minerální vody. U plné penze navíc oběd výběrem ze 3 menu, nápoj k obědu. Stravování probíhá v plážové restauraci Riva, která se nachází těsně pod pavilonem Dukić C.

Pláž

oblázková, vhodná pro děti, cca 150 m. Na pláži jsou k dispozici sprchy, kabinky, WC, lehátka - za poplatek.

Doplňující informace

úklid pokojů v průběhu pobytu si klienti provádějí sami. Klienti se po příjezdu hlásí u delegáta, který je zde přítomen. Pavilony Dukić nemají recepci. Bohatý animační program NEPTUN KLUB k dispozici od 29.6. do 31.8.2024. Vhodný pro nenáročnou klientelu. Pobyt se psem na vyžádání, cena 12 EUR/den. 
PRO SKUPINY: parkování autobusu za poplatek 35 EUR/den.
Pro skupiny 20 a více osob povinná vratná kauce 300 EUR/skupina/pobyt - hradí se na místě.

Základní cena zahrnuje

  • POKOJE - ubytování, snídani/polopenzi/plnou penzi na vybraný počet nocí, pobytovou taxu.
  • APARTMÁNY - ubytování nebo ubytování se stravou na vybraný počet nocí, spotřebu vody a energie, používání kuchyňského vybavení, výměnu ložního prádla 1x týdně, závěrečný úklid, pobytovou taxu.

Základní cena nezahrnuje

Volitelné doplatky
  • MOŽNOST DOKOUPENÍ: cestovního pojištění včetně pojištění storna zájezdu, snídaní, polopenze, plné penze. V případě dokoupení snídaní nebo polopenze pro všechny osoby v apartmánu APT. 5(+2), má dítě do 12 let na 5., 6. nebo 7. lůžku snídani/polopenzi - ZDARMA (TUTO AKCI LZE VYUŽÍT MAX. PRO 2 DĚTI V APARTMÁNU).

Informace o zájezdu

Pořadatel: Vítkovice Tours (TRAVEL FAMILY s.r.o.), IČ 17049415.
Název hotelu dle pořadatele: Pavilon DUKIĆ-B ***
Lokalita dle pořadatele: Střední Dalmácie, Promajna

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Komplex Dukić ***
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 612 873
dnes zavřeno

Hodnocení

3/ 5 24 recenzí

Iva srpen 2023 Nádherná dovolená. Byli jsme ve všech směrech spokojeni. ... celá recenze

DANA srpen 2022 Dovolená v chorvatsku. Skromné, ale čisté ubytování-v pavilonu A, krásná pláž .výborná pro dětí, také hodně atrakcí pro děti a zábavné programy od Ck *... celá recenze

Lenka červenec 2020 Krásná, přesto nudná Promajna. Dovolená za pár kaček na Makarské riviéře je nabídka od CK ***. Pokud netrváte na konkrétním ubytování, je dovolená určena právě p... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací

Nezávazná objednávka

Pavilon DUKIĆ-B
    Chorvatsko, Makarská riviéra, Střední Dalmácie, Promajna

Cena
7 191 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 612 873

Pobyt

osoba na pevném lůžku
2
7 191 Kč
příplatek za neobsazené lůžko/přistýlku (povinný)
0
2 250 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za cestovní batoh CK
0
99 Kč