Hotel Majestic Elegance Punta Cana Resort

  Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro

5/5

Majestic Elegance Punta Cana

    Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

luxusný, zaujímavo architektonicky riešený hotelový komplex s 597 izbami na pláži Arena Gorda (Playa Bavaro) pozostávajúci z 2 hotelov. Časť Majestic Elegance Punta Cana je určená pre rodiny s deťmi. Ubytovanie výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov je možné vyžiadať v susednom sesterskom hoteli Majestic Elegance Club. Od letiska v Punta Cana je rezort vzdialený cca 30 minút jazdy autom.

Vybavenie

recepcia, 6 reštaurácií (5 z nich la carte – rezervácia nie je nutná), 16 barov (5 z nich iba pre klientov Majestic Elegance Club), diskotéka, kasíno, divadlo, bankomat, 300 metrov dlhý plavecký bazén, fitness centrum, nákupná galéria, konferenčná miestnosť, za poplatok: práčovňa, wellness centrum, lekárska služba. Wi-Fi pripojenie zdarma.

Pláž

dlhá biela piesočná pláž priamo pri hoteli. Slnečníky, ležadlá a osušky k dispozícii zdarma.

Zábava a šport

denné a večerné animácie, divadlo, 18-jamkové golfové ihrisko neďaleko hotela (za poplatok), tenisové kurty, basketbal, minifutbal, bezmotorové vodné športy, šnorchlovanie, katamarán, kajaky, za poplatok motorové vodné športy, potápanie.

Stravovanie

24 hodín All Inclusive - raňajky, obedy, večere formou bufetu, možnosť stravovania v la carte reštauráciách, nealkoholické a alkoholické nápoje miestnej výroby a vybrané dovozové nápoje (množstvo barov s rôznymi otváracími hodinami), ľahké občerstvenie počas dňa. Izbová služba od 06:00 do 00:00 hodiny.

Vybavenie izieb

597 izieb, Junior Suite Jacuzzi - kúpeľňa, WC, minibar, župany, služby komorníka, vysokorýchlostný internet, TV, DVD prehrávač, žehlička, denná tlač.

Poznámka

Vyšší štandard ubytovania spracujeme na vyžiadanie - izba Majestic Junior Suite Swim Up, Colonial Junior Suite a One Bedroom Suite Jacuzzi.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Eso travel Slovakia (ESO Travel, s.r.o.), IČ 35858559.
Název hotelu dle pořadatele: Majestic Elegance Punta Cana *****
Lokalita dle pořadatele: Punta Cana, Playa de Arena Gorda
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Majestic Elegance Punta Cana Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 573
dnes 8–19 h

Hodnocení

19. nejlepší hotel v destinaci Punta Cana

5/ 5 2 recenzí

Lucia říjen 2018 Prekrásna dovolenka v hoteli Majestic Elegance Punta Cana*****. Je to luxusný hotelový komplex, ktorý pozostáva z 2 hotelov. Časť Majestic Elegance Punta Cana je určená pre rodiny s deťmi. Ubyto... celá recenze

Michaela listopad 2010 Hotel Majestic. Krásný hotel. Pokoje i celý komplex opravdu odpovídají 5*. Dominikánskou republiku jsem navštívila v listopadu a počasí bylo nádhe... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací

Nezávazná objednávka

Majestic Elegance Punta Cana
    Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro

Cena
3 007 EUR/os
(73 882 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 538 573

Zájezd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
2 509 EUR
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
72,9 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
44,1 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
34,5 EUR