Hotel Royal Star Beach Resort

  Egypt, Hurghada

3/5

Royal Star Beach Resort

    Egypt, Hurghada
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis hotelu

Poloha :

Středisko renomovaného hotelového řetězce Three Corners se nachází přímo na hotelové malé pláži nedaleko centra, takže poblíž najdete různé nákupní a zábavní možnosti.

Na letiště Hurghada je to přibližně 20 minut jízdy.

Vybavení:

Resort má 212 pokojů rozložených na 5 podlažích. K dispozici je lobby s recepcí, WLAN (zdarma ve veřejných prostorách), malá knihovna, hlavní bufetová restaurace, la carte restaurace (za poplatek) a různé bary.

V zahradě je velký sladkovodní bazén (v zimě vyhřívaný) a sluneční terasa. U bazénu a na pláži jsou zahrnuta lehátka, slunečníky a osušky. Lze také použít pláž sousedního hotelu Triton Empire Beach.

Pokoje:

Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje se skládají z koupelny se sprchou, WC, fénu na vlasy, klimatizace, telefonu, satelitní TV, mini ledničky, kávovaru a balkonu.

Sport a zábava:

Kulečník, šipky. Za poplatek: sauna, parní lázeň, masáže a kosmetický salon, potápěčské centrum na pláži (sousední hotel), fitness místnost v hotelu Empire (za poplatek).

Děti:Dětské postýlky a vysoké židle k dispozici

All inclusive:

Snídaně, oběd a večeře formou bufetu, odpolední občerstvení s dortem a zmrzlinou, místní alkoholické a nealkoholické nápoje i káva, čaj od 10:00 do 24:00 (není zahrnuto: dovážené alkoholické nápoje, místní šampaňské a čerstvě vymačkané džusy, stejně jako minibar).

Upozornění:

V Egyptě je povinná vízová povinnost. Aby bylo možné získat vízum, musí být vstupní doklad (doporučujeme cestovní pas) platný 6 měsíců po skončení cesty. Vstupní vízum do Egypta není zahrnuto v ceně zájezdu. Vízum si můžete vyřídit při příletu na egyptské letiště (25 USD)

Základní cena zahrnuje

  • Letištní taxy a poplatky

Základní cena nezahrnuje

  • Víza

Informace o zájezdu

Pořadatel: ETI (Express Travel Interational GmbH), IČ 6977189.
Název hotelu dle pořadatele: Royal Star Beach Resort ****
Lokalita dle pořadatele: Hurghada, Hurghada
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Royal Star Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 553 573
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 26 recenzí

Suzan únor 2024 Recenze hotelu Royal Star Beach Resort. Hotel vřele doporučuji výhled na moře překrásný a nádherný zážitky proste úžasný... celá recenze

Draza77 říjen 2023 Starší hotel - spíše 3hvězdičky. jezdíme do 5 hvězdiček a Marsa Alam, toto bylo pouze z nouze ( last), přesto to byla po prvotním šoku nakonec pěkná, klidná dovo... celá recenze

Mirek říjen 2023 Pobyt v hotelu. Pro odpočinek a relaxaci je hotel vyhovující.Pláž je u vedlejšího hotelu dobře přístupná i pro osoby se zhoršenou pohyblivostí.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací

Nezávazná objednávka

Royal Star Beach Resort
    Egypt, Hurghada

Cena
17 678 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 553 573

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
17 678 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 090 Kč