Magic Life Kalawy Club Hotel

  Egypt, Hurghada, Safaga

5/5

HOTEL CLUB MAGIC LIFE KALAWY IMPERIAL

    Egypt, Hurghada, Safaga
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Oblíbený a velmi stylový hotelový resort přímo na pláži se nachází na klidném místě v krásném zálivu s průzračně čistou vodou. Hotel je umístěn pouze kousek odměsta Safaga, cca 30 km Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou přímo v hotelu. Vzdálenost od letiště v Hurghadě je cca 90 km.

Vybavení Hotelu

Hotel Club Magic Life Kalawy Imperial v elegantním stylu svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, čtyři restaurace, šest barů, konferenční místnost, diskotéku, nákupní galerii a kadeřnictví. V udržované zahradě je rozmístěno několik pěkných bazénů (jeden z nich se skluzavkami) a bazén pro děti. Lehátka a slunečníky jsou zdarma.
Hotel Club Magic Life Kalawy Imperial pro své hosty pořádá různé denní animační a večerní zábavné programy. Pro děti je zde k dispozici dětské hřiště a miniklub. Zdarma si můžete zahrát plážový volejbal, šipky, fotbal, stolní tenis, tenis nebo si zacvičit ve fitness centru. Možnost odpočinku v sauně zdarma. Služby lázeňského centra jsou také zdarma, masáže za poplatek. Na pláži nabídka vodních sportů včetně potápění za poplatek, windsurfing zdarma.
Hosté mají k dispozici Wi-Fi připojení na recepci, v lobby a na některých pokojích zdarma. Internetová kavárna je za poplatek.

Vybavení pokoje

Elegantně zařízené pokoje mají k dispozici klimatizaci (pouze v letní sezóně) , koupelnou se sprchou, toaletou a fénem, trezorem (zdarma), minibarem (doplnění nealkem zdarma), telefonem a SAT TV. Dále uje zde koutek k posezení a balkon nebo terasa. Na vyžádání možnost zajistit dětskou postýlku zdarma. Možnost 1 přistýlky pro dospělého a max. 2 přistýlek pro děti.

Pláž & plážový servis

Vlastní písčitá pláž (místy s oblázky) s barovým servisem a sprchami je přímo u hotelu. Hotelovým hostům jsou k dispozici lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma. Vstup do moře je pozvolný, místy přes korálové podloží (doporučujeme vhodnou obuv do vody).

Stravování

ALL INCLUSIVE: Program all inclusive zahrnuje snídaně (7.00–11.00), oběd (12.30–14.30) a večeře (19.00–21.30) formou bufetu. Snack během dne (11.00–18.00). Odpolední káva, čaj (16.00–18.00). Noční polévka (0.00–1.00). Noční snack. Hosté mohou 1x za pobyt navštívit každou z a la carte restaurací (po předchozí rezervaci). Neomezené množství místních vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů v barech dle jejich otevírací doby. Koncept je možné čerpat v místech a časech určených hotelem, uvedené časy se mohou měnit.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Magic Life Kalawy Club Hotel *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 049 783
dnes zavřeno

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Hurghada

5/ 5 45 recenzí

Zuzana Veselá srpen 2023 Luxusní dovolená. Nádherný resort s pozvolnou písečnou pláží. Dostatek lehátek v jakoukoliv dobu, u moře 2 plavčíci, záliv je chráněný korálovým út... celá recenze

A. září 2018 Dovolena Safaga. Jeli jsme do hotelu na doporuceni. 8 dni/7noci. ... celá recenze

Zdeněk srpen 2018 Top hotel. v Egyptě jsem byl 22x v různých pětihvězdičkových hotelech, ale síť hotelů Magic patří mezi špičku za rozumnou cenu. Když čtu nega... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací