Hotel Bali Reef Resort

  Indonésie, Bali, Tanjung Benoa

5/5

Bali Reef Resort

    Indonésie, Bali, Tanjung Benoa
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Odbavenie na letisku 2 hodiny pred odletom a let do Denpasaru.

2: PRÍLET NA BALI
Prílet na Bali na letisko v hlavnom meste Denpasar. Uvítanie na letisku a transfer do hotela podľa výberu.

3 - 8: BALI
Raňajky. Voľný program. Dlhé piesčité pláže s nádherne čistou morskou vodou Vás lákajú na surfovanie, potápanie či rybárčenie. Ostrov Bali však ponúka okrem pláží aj niečo viac – fascinujúce vnútrozemie ostrova s bujnou tropickou vegetáciou. Možnosť využitia ponuky fakultatívnych výletov s česky hovoriacim sprievodcom – Besakih, Tenganan, Barong, Kintamani, Mengwi, Tanah Lot, Opičí les, Goa Gajan, maliarska dedina Ubud, Batubulan, Bali Hai a mnohé ďalšie. Medzi najväčšie atrakcie patrí návšteva sopky Gunung Agung a sopky Batur, pod ktorou sa rozkladá veľké sladkovodné jazero. Pre dobrodružnejšie povahy možnosť prenájmu automobilu (odporúčame prenájom auta aj s vodičom) a možnosť individuálneho spoznávania Bali. K Vášmu príjemnému pobytu prispeje množstvo vynikajúcich indonézskych reštaurácií a barov. Miestne obchodíky ponúkajú vynikajúce nákupné možnosti suvenírov, drevených vyrezávaných sošiek, textilu a ďalších drobností. Pri nákupe si môžete vyskúšať schopnosť Vášho zjednávania, ktoré je tu zvykom.

9: ODLET DO VIEDNE
Raňajky. Transfer na letisko a odlet späť do Viedne.

10: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke.

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Bali Reef Resort **** 4*

Popis: príjemný hotel v upravenej záhrade na pláži Tanjung Benoa. Ubytovanie v jednom z 28 bungalovov typu Deluxe, inšpirované tradičnou architektúrou a spanilou prírodou.

Vybavenie: reštaurácia blízko bazénu a pláže, bar, obchod, internet, bazén, internetový kútik, salón krásy a Spa.

Pláž: piesočná pri hoteli.

Zábava a šport: bazén, masáže, turistická kancelária s možnosťou sprostredkovania vodných športov a výletov po okolí, raz do týždňa animačné programy, škola varenia, fotenie v balilských kostýmoch.

Stravovanie: servírované raňajky, možnosť stravovania A la carte v hotelovej reštaurácii (indonézske, ázijské i európske jedlá) - v okolí hotela možnosť stravovania v miestnych reštauráciach.

Vybavenie izieb: klimatizácia, kúpelňa s WC a sprchou, TV, DVD prahrávač, telefón, trezor, set na prípravu kávy a čaju, chladnička a minibar, sušič vlasov, župan, balkón smerujúci do tropickej záhrady. V základnej cene je kalkulovaný Deluxe Bungalow room.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bali Reef Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 908 575
dnes zavřeno

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Bali

5/ 5 2 recenzí

Hana F. květen 2018 Krátký pobyt v COOEE. Přestože můj pobyt v tomto krásném hotelu byl jen velmi krátký, tak to bylo jedno z těch míst, na které se nezapomíná.... celá recenze

Radek září 2013 Bali Reef Resort. Klidný hotel, perfektní servis.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-bali-reef-resort-bali-indonesie-z1908575/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Indonésie

Indonésie je nyní čtvrtá nejlidnatější země světa. Navzdory tomu plocha celkem 17 500 ostrovů je dostatečně velká na to, aby se na každém z nich našel nějaký panenský kout stvořený pro nezapomenutelnou exotickou dovolenou. Některá jména indonéských ostrovů jsou celosvětovým synonymem pro tropický ráj. Nejznámější je v tomto ohledu Bali. Vskutku jedinečná je biota Indonésie. Žije zde po Brazílii nejvíce druhů živočichů a rostlin na světě. Umožněno je to samozřejmě četnými porosty tropického pralesa. Indonéská ekonomika je nejrychleji rostoucí v celé jihovýchodní Asii. Své zastoupení v ní má i cestovní ruch. V Indonésii je toho tolik co poznávat. Věděli jste, že v celé Indonésii se hovoří více než čtyřmi sty jazyky? Mimořádně bohatý je podmořský život kolem indonéských ostrovů, potápění a šnorchlování jsou proto velmi oblíbené a vyhledávané aktivity.

Indonésie - více informací