Hotel Punta Imperatore

  Itálie, Ischia, Forio d'Ischia

5/5

Hotel PUNTA IMPERATORE

    Itálie, Ischia, Forio d'Ischia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytovani

Hotel tvořen několika budovami, leží v blízkosti kouzelného zálivu Citara, jen pár metrů od písečné pláže a 250 m od věhlasného parku Poseidonovy zahrady. Hotel je svou pozicí ideálním místem pro strávení klidné a příjemné dovolené. Díky poloze je možné sledovat nádherný západ slunce a také je možné spatřit fenomén 'zelený záblesk'. V blízkosti hotelu (cca 80 m) se nachází autobusová zastávka, ze které odjíždějí autobusy do přístavu Forio a centra města, které je vzdáleno cca 2 km.

Vybavení objektu

recepce, výtah, společenská klimatizovaná hala, bar, Wi-Fi připojení zdarma ve společných prostorech, soukromé parkoviště (dle obsazenosti) nebo placené parkoviště v blízkosti hotelu, během pobytu hotel pořádá pro hosty taneční/zábavný/folkloristický večírek min 1x týdně

Vybavení pokojů

příslušenství, telefon, klimatizace, TV, minibar. Pokoje jsou umístěné v hlavní budově nebo v budovách v těsné blízkosti hlavní budovy.

  • Pokoj STANDARD - max 4 osoby, pokoj s oknem a výhledem na Monte Epomeo nebo do venkovních prostor hotelu
  • Za příplatek možnost pokoje s výhledem na moře a oknem, s výhledem na moře a balkónem nebo terasou
Sport, relaxace, zábava

bazén o venkovní teplotě s hydromasáží, hydromasážní vana Jacuzzi o teplotě 32-33°C, vybavená sluneční terasa

Stravování

snídaně :

  • snídaně - bufetové
Vzdálenost od centra

2 km Forio

Vzdálenost od pláže

70 m písečná pláž Citara

Poznámka

Na vyžádání Vám rádi připravíme nabídku s LETECKOU DOPRAVOU včetně transferu + trajektu

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Punta Imperatore ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 240 869
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Ischia

5/ 5 1 recenzí

Simona duben 2011 Vítání jara na Ischii. Dlouho mě lákalo poznat ,, Perlu středomoří,, a tak jsem se na ni vypravila v mém nejoblíbenější období v roce na jaře na prodlouž... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-punta-imperatore-ischia-italie-z2240869/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací