Hotel Sighientu Resort Thalasso & Spa

  Itálie, Sardinie, Capitana

4/5

Sighientu Resort Thalasso & Spa

    Itálie, Sardinie, Capitana
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

Elegantní hotel s úchvatným výhledem na moře, obklopený krásnou zahradou s palmami a bazénem přímo u pláže ideální pro poznávání krás jižní Sardinie.

Poloha

Sighientu Resort Thalasso & Spa byl vystavěn přímo u moře v letovisku Marina di Capitana na jihu Sardinie, obklopen okouzlující přírodou a s výhledem na zátoku Golfo degli Angeli. Nachází se mezi hlavními centry pobřeží, městy Cagliari a Villasimius. Hosté mohou pohodlně dojet autobusem (zastávka 5 minut pěšky od hotelu) do Quartu Sant'Elena (12 km), nebo do hlavního města ostrova, Cagliari (20 km). Lze využít i služeb taxi za poplatek. Cca 30 km od hotelu leží golfové hřiště. Pro využití turistického potenciálu okolí doporučujeme půjčení automobilu. Vzdálenost od letiště v Cagliari: 26 km (cca 40 min).

Vybavení

Hotel byl postaven s použitím tradičních přírodních materiálů, jako je kámen, dřevo či přírodní plátno, s propracováním do posledního detailu. Kouzelnou atmosféru interiéru dotváří etnický nábytek. Je zde vstupní hala s recepcí, 2 restaurace, koktejl bar v hotelu, snack bar u bazénu a pláže, venkovní bazén s lehátky a slunečníky, butik, thalasso centrum, kongresové prostory s kapacitou 350 míst, dětské kluby, tenisový kurt, hřiště na minifotbal a plážový volejbal, animační program, kryté nehlídané parkoviště. Wi-Fi připojení na recepci, za poplatek. Malé zvíře na vyžádání, za poplatek.

Ubytování

Hotel disponuje celkem 226 elegantně zařízenými pokoji pro 2 - 4 osoby, nabízejícími veškerý komfort. Všechny mají klimatizaci, TV/Sat, telefon, fén, minibar (konzumace za poplatek) a trezor. Některé pokoje mají balkonek - nelze garantovat. Dětská postýlka na vyžádání (za poplatek). Typologie pokojů: CLASSIC GARDEN: pokoje s výhledem do zahrady pro max. 4 osoby (3. a 4. lůžko je vždy pevné lůžko). CLASSIC S VÝHLEDEM NA MOŘE: stejné jako garden jen disponují výhledem na moře. Na vyžádání a za příplatek: SUPERIOR: prostornější pokoj s výhledem na moře, pro max. 2 dospělé a 1 dítě do 2 let. V pokoji je obývací koutek s konvicí pro přípravu kávy a širokoúhlým televizorem 42'. SUITE s výhledem na moře. Hotel disponuje pouze 6 prostornými pokoji této typologie. Check-in 15:00h; check-out 11:00h.

Stravování

Snídaně formou bufetu. Za příplatek polopenze nebo plná penze včetně vody u jídla. Hlavní restaurace SCIROCCO - formou bufetu; s velkými terasami s panoramatickým výhledem na moře a nabídkou tematických večerů. Restaurace LIBECCIO - la carte restaurace otevřená pouze v době večeří. Restaurace je zaměřená na nabídku masových a rybích specialit na grilu, zeleninové pokrmy. Je zde možnost ochutnat také výbornou pizzu. Restaurace je umístěná mezi bazénem a mořem a má vyhrazený prostor pro děti. KOKTEJL BAR v hotelu. SNACK BAR u bazénu. Některé služby závisí na rozhodnutí hotelu s ohledem na počasí a obsazenost.

Pro děti

MINI CLUB pro děti 3-12 let nabízí bohatý program dle věku dětí - gymnastiku, tance, základy sportu, manuální dílny, expresivní umění a mnoho dalšího. Možnost společného oběda. Večerní zábava v amfiteátru - hudební show, dětská diskotéka a tematické večery. Okolí hotelu je vhodný i pro pěkné procházky s dětským kočárkem. Součástí bazénu je dětské brouzdaliště.

Sport a animace

Sladkovodní bazén o rozloze 1500 m2 s brouzdalištěm pro děti. Klubová karta v ceně ubytování, zahrnuje využívání velkého sladkovodního bazénu, animační a večerní programy, dětské kluby pro děti od 3-12 let (od 10.6.-10.9.2023), tenisový kurt (umělý povrch, osvětlení za poplatek), hřiště na malou kopanou a plážový volejbal. Za poplatek: potápěčské centrum, doplňkové služby pro ukotvení lodí a člunů a půjčovna člunů, yacht klub,

Wellness & beauty

Součástí vyhlášeného hotelového wellness centra je nádherný skalnatý bazén s mořskou vodou o teplotě 32 °C, hydromasážní trysky, sladkovodní bazén a další zařízení s možností využití nabídky masáží, kosmetických procedur a využití venkovní vířivky. Veškeré procedury jsou na objednávku a za poplatek. Součástí Wellness centra je i fitness. Provozní doba Thalasso: PO-PÁ 9:30 - 13:00h, 15:00 - 20:00 h. SO,NE a svátky 9:30 - 20:00 h. (změna vyhrazena).

Pláž

Menší, soukromá hotelová písečná pláž s lehátky a slunečníky zdarma v rámci klubové karty, plážové osušky na kauci (€ 10/ks). Na mořském dnu jsou kameny, doporučujeme boty do vody. Na pláži se také často objevují chráněné chaluhy, které nelze odstranit. Zajištěna je však bezplatná kyvadlová doprava k nedalekým plážím (PO-SO, na vyžádání na recepci). Pláž sousedí s turistickým přístavem.

Poplatky na místě

Povinné: pobytová taxa. Fakultativní (na vyžádání): Plážová osuška - vratná kauce €10 Dětská postýlka: € 10/ den. Malé zvíře: € 15/ den. Dog Beach: €30/den - možnost rezervace na soukromé pláži s možností pobytu s domácími mazlíčky včetně slunečníku a 2 lehátek.

Speciální nabídky

Na vyžádání: Sleva 10 % z ceny ubytování pro rezervace 60 dní před začátkem pobytu. Long Stay: nabídka platná pro pobyty do 30.6. a od 27.8.2023 (min. 7 nocí) Svatební cesta: sleva 15% z ceny ubytování, košík ovoce na přivítanou, upgrade pokoje na Superior (dle obsazenosti hotelu). Pobyt min. na 7 nocí. 1 + 1 = 1 dospělý a 1 dítě 2-12 let sleva 50% z ceny ubytování pro dítě ( min. 7 nocí). SLEVY NELZE NAVZÁJEM SČÍTAT, není-li uvedeno jinak.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sighientu Resort Thalasso & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 277 306
dnes zavřeno

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Sardinie

4/ 5 8 recenzí

Kozisek miroslav září 2016 Kozisek. Byli jsme velmi spokojeni s hotelem,ubytováním i službami s vyjímkou baru u bazenu jenž nabízel velmi slabý sortiment ačkoli jsme ... celá recenze

Dadasek září 2016 Už nikdy!. NUDA. Uřvaní italstí důchodci, kteří měli zarezervovanou půlku jídelny, my jsme si skoro neměli kde sníst jídlo. Moře špinavé,pln... celá recenze

podlipiar srpen 2016 Odpočinková dovolená. Zajímavý hotel se vším co potřebujete k odpočinku. Jednoduché pokojíky s malou koupelnou denně uklizené. Pro tři pokoje společný p... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací