Hotel Minerva

Itálie, Benátsko, Caorle - Ponente

3/5

Hotel Minerva

    Itálie, Benátsko, Caorle, Caorle - Ponente
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Info

check-in: 12.00 hod. / check-out: 08.00 hod.

Poloha

Oblíbený rodinný hotel Minerva leží v klidné části městečka Caorle. Město je svou stále historickou atmosférou lákadlem na letní dovolenou zejména pro rodiny s dětmi, mladé páry nebo skupinky. Dlouhé písečné pláže, křišťálově čisté moře a široké možnosti sportovního vyžití činí hotel idálním místem pro strávení komfortní dovolené. Do historického centra se dostanete pomalou chůzí po promenádě plné obchůdků, restauarí a kavárniček. Vyhlášené jsou rybí speciality a příprava jídel na venkovním grilu.

Vybavení

V přízemí hotelu se nachází jídelna, bar s TV, kryté venkovní posezení. U hotelu není možné parkování. Nejbližší a nejpohodlnější parkování se nachází v parkovacím domě cca 5 min. od hotelu.

Ubytování

Hotel Minerva nabízí příjemné ubytování ve dvoulůžkových pokojích některé s možností přistýlky a balkonem, s vlastním soc. zařízením, jednoduše vybaveny, klimatizace za poplatek. Bližší informace naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

Stravování

Polopenze - snídaně (část servírovaná a část formou bufetu) - hlavní část si klient vybírá den předem, servírovaná večeře - výběr ze 3 menu (klient si vybírá den předem) - skládá se z polévky, hlavního jídla (na výběr italské, české a studené) a dezert (sladké nebo ovoce). Nápoje nejsou zahrnuty v ceně.

Sport

Rafting, vodní lyžování, potápění, pronájem tenisových kurtů, fotbalového hřiště, jízda na koních. Kulturně společenské vyžití. Pro děti: hřiště na míčové hry, prolézačky, skákadla, pískoviště.

Tipy

Caorle: malebné městečko s historickým centrem. Benátky: město postavené na mnoha ostrůvcích oddělenými od sebe sítí kanálů. Aquapark Lido di Jesolo: vodní park plný tobogánů a atrakcí pro děti a dospělé.

Pláž

Písečná: rozsáhlá pláž je vzdálená asi 200 m od hotelu. Díky pozvolnému přístupu do moře je vhodá pro rodiny s dětmi. Hotel nabízí možnost dokoupení plážového servisu (hrazeno na místě).

Moře

asi 200 m od hotelu.

Vzdálenost od centra (metry)

100

P 1/2

Obsazenost 2 osoby, dvoulůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením (sprchový kout, umyvadlo, WC), nachází se v I. a ve II. patře.

P 1/2 B

Obsazenost 2 osoby, dvoulůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením (sprchový kout, umyvadlo, WC), balkon, nachází se v I. a ve III. patře.

P 1/2+1 B

Obsazenost 2-3 osoby, dvoulůžkový pokoj s možností 1 přistýlky, s vlastním sociálním zařízením (sprchový kout, umyvadlo, WC), balkon, nachází se v I. a ve II. patře.

P 1/2+2 B

Obsazenost 2-4 osoby, dvoulůžkový pokoj s možností 2 přistýlek (rozkádací gauč), s vlastním sociálním zařízením (sprchový kout, umyvadlo, WC), balkon, nachází se v I. a ve II. patře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Minerva
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 160 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 918 626
dnes zavřeno

Hodnocení

3/ 5 45 recenzí

Tomáš a Marcela Pavlíčkovi srpen 2018 Děkujeme. Maximální spokojenost.... celá recenze

Zli srpen 2018 Naprostá spokojenost. Hotel byl čistý, vybaven novým nábytkem. Personál velmi ochotný a milý. Jídlo bylo v dostatečném množství, většinou chutně připrav... celá recenze

Lenka srpen 2018 Otras. Okrem mileho personaalu tam nebolo nic dobre. ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-minerva-benatsko-italie-z918626/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací