Hotel Centro Vacanze Villaggio S. Francesco

  Itálie, Benátsko, Duna Verde

3/5

Camping Villaggio San Francesco

    Itálie, Benátsko, Caorle, Duna Verde
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • oblíbená prázdninová vesnička s aquaparkem
  • bohatý zábavní a sportovní program
Popis hotelu

Oblíbená prázdninová vesnička s bohatým zabavním a sportovním programem pro celou rodinu.

Poloha

na pozemku o velikosti 320 000 m2. Obchody, restaurace a bary cca 20 m. Porto Santa Margherita/Caorle cca 6 km.

Pláž

dlouhá písečné pláž cca 150 m až 400 m, podle polohy apartmánu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení

řadové bungalovy, apartmány a kemp. Recepce s trezorem, pračky a sušičky (za poplatek), 3 restaurace, pizzerie, kavárna/cukrárna, bar, supermarket. Lékař. 4 venkovní bazény zdarma, některé s dětskými bazény (povinná koupací čepice). Lehátka a slunečníky u bazénů zdarma. Aquapark (za poplatek) s dalšími 4 bazény, skluzavkami a bazénem na potápění.

Ubytování

dvoupokojové apartmány M31 Chalet (F3I/F2I): cca 30 m2, apartmány jsou vybaveny klimatizací (na vyžádání, za poplatek), kuchyňkou (chladnička, vařič, mikrovlnná trouba), jídelním koutem, fénem, sprchou, WC, zastřešenou vybavenou terasou. Obývací ložnice s 1 místem na spaní, 1 pokoj se 2 lůžky. Dvoupokojové apartmány Midi Chalet Maxim (F3M/F2M): cca 30 m2, v přízemí nebo 1. patře. Stejné vybavení jako F3I, bez terasy, navíc TV. Obývák a třílůžkový pokoj. Třípokojové apartmány M50 Chalet (F3J/F4J/F5J): cca 50 m2, stejné vybavení jako F3I. Obývací ložnice s 1 místem na spaní, 2 dvoulůžkové pokoje. Třípokojové apartmány Bi Chalet (F5L): cca 50 m2, stejné vybavení jako F3I, navíc TV, malá soukromá zahrada. Obývací ložnice s rozkládací pohovkou, 2 ložnice. Třípokojové mobilní domy Pineta (F3H/F4H/F5H): cca 24 m2, stejné vybavení jako F3I. Obývací ložnice s 1 místem na spaní, 2 ložnice (4 lůžka). Studia Sky Room (F1F/F2F): jednopokojová studia jsou vybavena klimatizací, chladničkou, TV, fénem, ručníky, sprchou, WC, balkonem. 1 pokoj se 2 lůžky (možná 1 přistýlky). Třípokojové bungalovy Chalet M50 Comfort (F4K/F5K/F6K): cca 50m2, zrenovované, stejné vybavení jako F3I, Obývací ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 2 ložnice. Malá soukromá zahrada, zastřešené parkovací místo.

Stravování

bez stravy.

Sport/aktivity

zdarma: aerobic (animační program). Za poplatek: fitness, minigolf, aquapark, 3 tenisové kurty, basketball, volejbal, boccia, surfování, půjčovna jízdních kol.

Děti

hřiště, miniclub (3-12 let), junior club. Dětská postýlka do 2 let cca 5 €/den. Rezervace v CK. Maximální počet osob smí být postýlkou překročen.

Info

parkování: 1 parkovací místo na jednotku zdarma (další za poplatek); domácí zvíře: pouze na vyžádání v pokojích F4J/F4J a za poplatek; cena ubytování zahrnuje: elektřinu, vodu, plyn, závěrečný úklid, ložní prádlo (výměna 1x týdně); vzít s sebou: ručníky, utěrky; příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 nocí, 14.5.-10.6. denně/4 noci, 11.6.-15.7. a 20.8.-9.9. denně/5 nocí, 16.7.-19.8. sobota/7 nocí; začátek/konec nájmu: 18-24 h/10 h.

Ušetřete

Sleva za včasnou rezervaci: 5% při rezervaci do 31.1.2017

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Centro Vacanze Villaggio S. Francesco ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 698 577
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 10 recenzí

Eva srpen 2017 Caorle, kemp San Francesco - Victoria. S ubytováním jsem spokojená, čistý dům, kemp se vším, co člověk potřebuje.... celá recenze

Hanz červenec 2015 Caorle, kemp San Francesco - Victoria. V červenci jsme byli s rodinou a přáteli na dovolené s CK **** v Caorle. Z místa a kempu jsem byl nadšený. Moře bylo čisté, spoust... celá recenze

Matula září 2014 Kde nic tu nic..... Vzledem k tomu jaké názory jsem četla na tento cemp,jsem byla mile překvapena.Mobilhom dle p.delegátky dost již pamatuje ale byl j... celá recenze

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací