Hotel Residence La Pigna

Itálie, Benátsko, Rosolina Mare

4/5

Rezidence La Pigna

  Itálie, Benátsko, Rosolina Mare
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

rezidence se nachází v centru letoviska Rosolina Mare, 400 m od písečné pláže. 

Ubytování

v apartmánech situovaných ve dvou budovách, které mají společný bazén, všechny apartmány mají vybavené kuchyňské kouty, koupelnu a WC, balkón, klimatizaci.

Typy apartmánů:

Mono pro 2 osoby – 1 místnost s rozkládacím gaučem.

Bilo pro 4 osoby – obývací pokoj s rozkládacím gaučem, ložnice s manželskou postelí.

Trilo pro 6-8 osob – obývací pokoj s rozkládacím gaučem, ložnice s manželskou postelí a ložnice se 2 lůžky nebo palandou, eventuelně v každé ložnici 3 lůžka.

Vybavení

bazén – nutná koupací čepice (otevřeno od 01.06. do 10.09., dle rozhodnutí italské agentury; v čase 12:30-15:00 hod. je bazén zavřený), bar a cukrárna v rezidenci, parkoviště (1 parkovací místo na apartmán), wi-fi.

Stravování

vlastní.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence La Pigna
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 043 368
dnes zavřeno

Hodnocení

4/ 5 15 recenzí

Pavel srpen 2022 Nikdy více. V Itálii jsme už asi po patnácté. Vždycky se nám tu velice líbilo, ale tady je to obrovské zklamání. S takovou neochotou, arogancí... celá recenze

Michaela září 2019 Rezidence La Pigna s bazénem. Celkově ubytování super kuchyň plně zařízená všude čisto... Zařízení bylo moderní.. Co se týče WiFi ta nás zklamala na pokojích ne... celá recenze

Michaela Kosová červenec 2019 Residence La Pigna s bazénem. Hodnotíme velmi příjemně, všude byli milí usměvavý paní delegátka poradila vždycky vyhověla, byli jsme maximálně spokojeni ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rezidence-la-pigna-benatsko-italie-z2043368/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací