Hotel Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

  Keňa, Jižní pobřeží, Diani Beach

5/5

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

    Keňa, Jižní pobřeží, Diani Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: The Indian Ocean Beach Resort byl otevřen v roce 1992 jako exklusivní luxusní hotel, koncem roku 2013 byl uzavřen z důvodu rekonstrukce a znovu otevřen na konci března 2015. Hotel se nachází na 29 akrech přírodních zahrad na krásné pláži s bílým pískem, obehnán baobaby a palmami. Letiště je vzdáleno cca 50 km.

Vybavení: Recepce, restaurace, bazény, bary, dětský klub, bussines místnost.

Ubytování: Pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, fénem, klimatizací, minibarem, trezorem & za poplatek, setem pro přípravu čaje nebo kávy, telefonem, větrákem, verandou.

Stravování: Strava formou polopenze či plné penze.

Pláž: Přímo u hotelu.

Sport a zábava: Šnorchlování, vodní sporty, jogging, spa, stolní tenis, tenisové kurty, volejbal, kriket, výlety.

Program zájezdu:

1. Den příjezd na letiště cca 2 hodiny před plánovaným odletem, odbavení let na trase do Mombasy. Přílet transfer do hotelu, ubytování, volný program

2.den & předposlední den, pobyt v Keni, volný program, koupání, výlety.

Poslední den. snídaně, volný program, transfer na letiště, odbavení let na trase do Prahy (Vídně), přílet

Program zájezdu se může drobně změnit v závislosti na letovém řádu leteckých společností.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 644 122
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Jižní pobřeží

5/ 5 1 recenzí

Jarda a Věrka leden 2013 Krásná dovolená !!!. Nádherná dovolena v krásně zrekonstruovaném hotelu,utulné pokoje,vše fungovalo jak mělo,příjemný personál,jídla hodně,upravena zah... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Keňa

Podobně jako sousední Tanzanie je i Keňa zárukou nevšedních zážitků během odpočinkové i aktivní dovolené. Západní část země patří horám, východ země se svažuje směrem k Indickému oceánu. Keňa je zemí nekonečných savan, ve kterých můžete pozorovat tradiční zvěř jako lvy, slony, žirafy a zebry. Odpovídá tomu větší množství rezervací a věhlasných národních parků. Nenechte si ujít místní safari v přirozeném prostředí. Pobřeží Indického oceánu je nádhernou oázou tropické idylky. Palmové háje, bělavé pláže, tyrkysové moře, hotelové komplexy v duchu tradiční architektury, to vše a ještě mnohem více čeká na návštěvníky pobřeží. Také pobřežní vody Keni nabízí bohaté možnosti pozorování podmořského světa včetně korálů. Vyzkoušejte destinace jako Malindi nebo Diani Beach.

Od 1. 9. 2017 platí zákaz dovozu igelitových tašek a sáčků do země. V případě porušení tohoto nařízení hrozí cestujícím zadržení místní policií a pokuta ve výši několik desítek tisíc USD.

Keňa - více informací