Kouzalis Beach Hotel

  Kypr, Protaras, Pernera

3/5

Sentido Kouzalis Beach

    Kypr, Kypr - jih, Protaras
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Tato rostlina s krásným výhledem na moře se nachází daleko od davů a ​​je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Hotel byl kompletně zrekonstruován v roce 2011.

Poloha: Klidné, jen pár metrů od moře a krásné malé zátoce s písečnou a oblázkovou pláž. Do centra města Protaras, s restaurací, barů a obchodů, asi 4 km. Autobusová zastávka se nachází přímo před hotelem.

Vybavení: 182 pokojů na 5 patrech. Recepce hala, výtah, Wi-Fi na veřejných místech, včetně, internet na pokoji. (Za poplatek), bufetová restaurace, a la carte restaurace (za poplatek), bary, obchod Ve venkovním bazénu s jacuzzi a bar u bazénu. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou zahrnuty v bazénu, na pláži za poplatek.

Ubytování: Vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje (A2-3A) jsou vybaveny minibarem (za poplatek), klimatizace, trezor, satelitní TV, telefon, koupelna s vanou a sprchou, WC, vysoušečem vlasů a balkonem. K dispozici jako rozpočtovou pokoj (A2S), dvoulůžkový pokoj s bočními. Seaview (A1-3B) nebo Superior pokoj (A2-3C) s příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy a výhledem na moře, všechny jsou A2A, rezervovat Premium Living (A2K). Dvoulůžkové pokoje v horních patrech, jinak A2B SENTIDO-plus pokoje. (A2V): Vybavení jako A2B s boční. Výhled na moře, kromě čaje a kávy, župany, pantofle, balenou vodu a košík s ovocem. Při příjezdu na pokoji, s oddělenou částí pro vaše pre-vyhrazených lehátky a ručníky pro celou dobu pobytu, úklid požádat čas

Jídlo a pití:. All Inclusive na večeři, je formální oblékání.

Sport / aktivity: Včetně: Posilovna, pevný tenisový kurt, stolní tenis za poplatek: Kulečník..

Wellness: Zahrnuje:. Indoor poplatek: parní lázeň, kadeřnictví, masáže, sauna.

Zábava: Mezinárodní den a večerní zábava. Občas večer folklór
zobrazit.

Info: VISA, MasterCard, Amex, Diners, Služba jazyky: angličtina, němčina, Země kategorie: 4 hvězdičky.

Rezervace Poznámka: Rezervace pro hosty mladší 18 let není možné.

All Inclusive: Všechna jídla formou bufetu. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje 10.00 - 24,00 hodin. Během jídla, místní pivo, místní víno, nealkoholické nápoje a džusy. Mezi jídly, teplé a studené občerstvení od 10,15 bis 18,15 hodin a studené občerstvení od 21,45 bis 22,15 hodin.

Úsporná tip: Až o 20% Super Early Bird slevy, bezplatné noclehy, např., 7 = 6, výročí a dalších speciálních cenových výhod určitých termínech, viz ceník část.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kouzalis Beach Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Diese Anlage mit traumhaftem Meerblick liegt fernab vom Trubel und ist der ideale Ort für Ruhe und Entspannung. Das Hotel wurde 2011 komplett renoviert.

Lage: Ruhig, nur einige Meter zum Meer und zu einer schönen, kleinen Badebucht mit Sand-Kiesstrand. Ins Ortszentrum von Protaras mit Restaurants, Bars und Geschäften ca. 4 km. Eine Bushaltestelle befindet sich vor dem Hotel.

Ausstattung: 182 Zimmer auf 5 Etagen. Empfangshalle mit Rezeption, Lifts, WLAN in den öffentlichen Bereichen inklusive, Internetraum (gegen Gebühr), Buffetrestaurant, A-la-carte-Restaurant (gegen Gebühr), Bars, Geschäft. Im Außenbereich Süßwasserpool mit Whirlpool und Poolbar. Liegen, Sonnenschirme und Badetücher sind am Pool inklusive, am Strand gegen Gebühr.

Unterbringung: Die geschmackvoll eingerichteten Doppelzimmer (A2-3A) sind mit Minibar (gegen Gebühr), Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Bad mit Badewanne und Dusche, WC, Föhn und Balkon ausgestattet. Wahlweise als Sparzimmer (A2S), Doppelzimmer mit seitl. Meerblick (A1-3B) oder Superior-Zimmer (A2-3C) mit Tee-/Kaffeebereiter und Meerblick, alle wie A2A, buchbar. Premium Wohnen (A2K): Doppelzimmer in den oberen Etagen, sonst wie A2B. SENTIDO-Plus-Zimmer (A2V): Ausstattung wie A2B mit seitl. Meerblick, zusätzlich mit Tee-/Kaffeebereiter, Bademantel, Slipper, Flasche Wasser sowie Obstkorb bei Ankunft auf dem Zimmer, separater Bereich mit für Sie vorreservierten Sonnenliegen und Badetücher für den gesamten Aufenthalt, Zimmerreinigung zur Wunschuhrzeit.

Essen & Trinken: All Inclusive. Zum Abendessen wird um angemessene Kleidung gebeten.

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Fitnessraum, Tennis-Hartplatz, Tischtennis. Gegen Gebühr: Billard.

Wellness: Inklusive: Hallenbad. Gegen Gebühr: Dampfbad, Friseur, Massagen, Sauna.

Unterhaltung: Internationale Tages- und Abendanimation. Gelegentlich abends Folklore-
show.

Info: Kreditkarten: VISA, Mastercard, Amex, Diners; Servicesprachen: Deutsch, Englisch; Landeskategorie: 4 Sterne.

Buchungshinweis: Reservierungen für Gäste unter 18 Jahren nicht möglich.

All Inclusive: Alle Mahlzeiten in Buffetform. Lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke von 10.00 bis 24.00 Uhr. Während der Mahlzeiten lokales Bier, lokaler Wein, Softdrinks und Säfte. Zwischen den Mahlzeiten warme und kalte Snacks von 10.15 bis 18.15 Uhr sowie kalte Snacks von 21.45 bis 22.15 Uhr.

Spar-Tipp: Bis zu 20% Super-Frühbucherrabatt, Gratisnächte, z.B. 7=6, Jubiläumsspecial sowie weitere Preisvorteile zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

565 656 610 Číslo zájezdu: 276 441
dnes 11–18 h

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Protaras

3/ 5 1 recenzí

Irena.Č. květen 2011 Prohlídka hotelu Kouzalis ****. Tento hotel je exkluzivně vyhrazen pouze pro dospělé klienty starší 18 let. Byl zrenovován v roce 2011... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sentido-kouzalis-beach-kypr-jih-kypr-z276441/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací