The Bugibba Hotel

  Malta, Bugibba

5/5

The Bugibba Hotel

    Malta, Bugibba
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Apartmánový hotel pochází z roku 1989. Hotel má 368 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V apartmánovém hotelu je hotelový sejf a směnárna. Přístup k internetu ve společných prostorách (za poplatek) hostům umožňuje zůstat v kontaktu se světem. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Jízdní kola je možné nechat v úschovně kol. K nabídce patří i budící služba.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je tady minibar. Kuchyňský kout je vybaven varnou konvicí/kávovarem. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Koupelny mají sprchový kout a vanu.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například minigolf, golf, stolní tenis, kulečník, šipky, spa a masáže. V hotelu je animační program a živá hudba.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla. Apartmánový hotel nabízí také speciální nabídky stravování.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Bugibba Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 075 243
dnes zavřeno

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Malta

5/ 5 1 recenzí

Petr Jirák červen 2013 Byli jsme spokojeni.. velmi. nám se líbilo, denně uklizeno, ustláno, nové ručníky,,, co víc si přát...... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-the-bugibba-hotel-malta-ostrov-malta-z1075243/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Malta

Oblast Středozemního moře byla vždy místem bohatých dějinných událostí. Jedním z míst, kde se střetávaly různé kultury, bylo i Maltské souostroví. Historicky souostroví vzniklo vyvýšením pevninských desek, proto na mnohých skalních útvarech je zaznamenána hladina moře během celé historie. Malta, Comino i Gozo leží velmi blízko italské Sardínie. Od severní Afriky je dělí 250 km. Barva moře, které omývá břehy ostrovů, je tmavě modrá, místy přechází do tyrkysové nebo světlemodré barvy. Skalnaté pobřeží skrývá podmořský bohatý život, který díky čistotě moře je patrný pouhým okem. Malta je ideálním cílem dovolené pro kombinaci lenošení na pláži a poznávání zdejších památek. Vzhledem k původu ostrova nenalezneme zde mnoho písečných pláží. K nejkrásnějším plážím patří pláže v zálivu Mellieha Bay a Golden Beach. Mírné středozemské podnebí umožňuje turistům trávit slunnou dovolenou od dubna do konce října.

Malta - zavedení ekologické daně

S účinností od 1. 6. 2016 je na všech maltských ostrovech (Malta, Gozo, Comino) zavedena tzv. ekologická daň a to ve výši 0,5 EUR / osoba a noc, maximálně však 5 EUR / osoba a pobyt.

Ekologickou daň budou hradit osoby ve věku od 18 let. Poplatek budou vybírat přímo ubytovatelé v místě pobytu.

Malta - více informací