Recif Attitude Hotel

  Mauricius, Severní pobřeží, Pointe aux Piments

4/5

Le Recif Attitude

    Mauricius, Severní pobřeží, Pointe aux Piments
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Poloha: Le Recif Attitude Hotel se nachází v severozápadní části ostrova Mauritius v letovisku Pointe Aux Piments. Hotel obklopuje udržovaná tropická zahrada s palmami a pláž s bílým pískem. Je vhodný pro romantickou dovolenou v páru nebo pro klidnou a odpočinkovou dovolenou ve skupině přátel. Transfer z mezinárodního letiště trvá cca 60 minut jízdy. Hlavní město Port Louis je vzdáleno cca 15 km.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, 2 restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, bar, venkovní bazén, Spa centrum, internetový koutek, prádelna, čistírna, žehlení, TV místnost, půjčovna aut, obchod se suvenýry, minimarket, směnárna, úschovna zavazadel, Wi-Fi připojení, knihovna.

Ubytování: Klimatizace, koupelna se sprchou a WC, fén, televize, Wi-Fi připojení k internetu, minibar (minerálka, nealko nápoje, místní pivo), telefon, trezor, varná konvice, balkon nebo terasa. Ubytování za příplatek: Beachfront room - balkon nebo terasa s výhledem nebo přímým vstupem na pláž, Beachfront Deluxe - vhodný pro páry.

Stravování: Polopenze, za příplatek All inclusive: snídaně formou bufetu, obědy formou bufetu nebo A la Carte (možnost předem si objednat piknikový koš s obědem) a večeře formou tématického bufetu nebo serívrovaná, místní a mezinárodní kuchyně, mauricijský street food track: lehký oběd, snacky, odpolední káva, čaj, a sušenky. V barech alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby 11:00 - 23:00 hodin (ne džusy z čerstvého ovoce). A la Carte restaurace: plody moře, humří menu (za poplatek).

Pláž: Písčitá pláž se nachází přímo u hotelu.

Sport a zábava: Občasné animační programy, živá hudba, sega show, posilovna, deskové hry, šnorchlování, kajak, loď s proskleným dnem, vodní lyžování, půjčovna skútrů a kol, potápění, rybaření a výlety. Spa centrum: lázně, sauna, pára, masáže, zkrášující a relaxační procedury.

U vánočních a silvestrovských termínů si některé hotely účtují povinný vánoční a silvestrovský příplatek & informace v CK.

Program pobytového zájezdu:
1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Mauritius.
2.den - přílet na Mauritius, transfer do hotelu, ubytování. Volný program.
3.den - 2 dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.
Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z Mauritia do Prahy (Vídně).
Poslední den: let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet.
Odlety na Mauritius - odlety každý den, na libovolný počet nocí!!!

Základní cena zahrnuje

  • zpáteční letenku na Mauritius, transfery letiště - hotel - letiště, uvedený počet ubytování, uvedený počet stravování, asistenci partnerské CK- česky mluvící delegát, pojištění CK proti insolvenci, letištní a bezpečnostní taxy + palivový příplatek.

Základní cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění, připojištění proti stornu zájezdu, fakultativní služby.
  • Cena platí v optimálních knihovacích třídách letenek.
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Palma Travel Touroperator a.s., IČ 24830968.
Název hotelu dle pořadatele: Le Recif Attitude ***
Lokalita dle pořadatele: Západní pobřeží, Pointe Aux Piments
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Recif Attitude Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 587 399
dnes 8–19 h

Hodnocení

22. nejlepší hotel v destinaci Severní pobřeží

4/ 5 4 recenzí

Monika září 2019 Prohlídka hotelu Le Recif Attitude. Menší, klidný hotel určený pro dospělé osoby. Na 3 hvězdičkový hotel je velmi pěkný... celá recenze

Markéta září 2018 Prohlídka hotelu Recif Attitude ***. Menší hotel ze známého řetězce Attitude leží hned na pláži a je určen pouze pro dospělé osoby. ... celá recenze

Mirka říjen 2016 Prohlídka hotelu Recif Attitude Hotel ***. Menší rodinný 3* hotel pouze pro dospělé. Je součásti řetězce Attitude hotelů.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací

Nezávazná objednávka

Le Recif Attitude
    Mauricius, Severní pobřeží, Pointe aux Piments

Cena
53 090 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 587 399

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
1
53 090 Kč
dospělá osoba na pevném lůžku
1
53 090 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
17 500 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 900 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 160 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 10 dní
0
1 290 Kč