Hotel Bahia Principe Grand Tulum Resort

  Mexiko, Quintana Roo, Chacalal

5/5

BAHIA PRINCIPE GRAND TULUM

    Mexiko, Mayská riviéra, Quintana Roo, Chacalal
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis zájezdu

Jedná se o pobytový zájezd v Mexiku v letovisku 'Playa del Carmen' na Mayské riviéře. Toto letovisko je vzdálené od letiště asi 70 km.

ODPOČIŇTE SI OD VŠEDNÍHO STRESU A DNEŠNÍHO USPĚCHANÉHO SVĚTA NA BÍLÝCH PLÁŽÍCH, KTERÉ JSOU OMÝVÁNY AZUROVĚ ČISTOU VODOU KARIBSKÉHO MOŘE...

Popis lokace

MAISKÁ RIVIERA:

Nazývá se tak 160 km dlouhý úsek východního pobřeží poloostrova Yucatán od Cancúnu na severu po biosférickou rezervaci Sian Ka´an na jihu. Najdeme zde bělostný chladivý písek, tyrkysové moře, druhý nejdelší korálový útes na světě, mayské zříceniny a kvalitní služby. Je zde ta nejširší nabídka zábavy i sportování včetně vodních a tématických parků a přírodních studní cenotů, v nichž je možno se koupat a potápět.

PLAYA DEL CARMEN:

Letovisko „Playa del Carmen“ leží na mexickém poloostrově „Yucatán“ zhruba na půli cesty mezi letovisky „Cancún“ a „Tulum“. Hned po „Cancúnu“ je druhým největším letoviskem regionu „Mayská riviéra“, kterou protíná promenáda „Quinta Avenida“ s množstvím luxusních obchůdků, kaváren a restaurací. V bujné tropické vegetaci zde byly vystavěny komplexy hotelů, které nabízí svým hostům opravdu prvotřídní služby. Panuje zde klidná a pohodová atmosféra. Letovisko „Playa del Carmen“ je vhodným místem k relaxaci a odpočinku, ale na své si zde přijdou i milovníci aktivní dovolené, zejména vodních sportů, jako je potápění, šnorchlování, windsurfing a mnoho dalších. Nabízí fantastický podmořský svět, který rozhodně stojí za prozkoumání.

Popis ubytování

BAHIA PRINCIPE GRAND TULUM 5*****:

V oblasti Riviera Maya, cca hodinu a půl od letiště se nachází hotel z řetězce Grand Bahia – Grand Bahia Principe Tulum. Tento 5* resort je přímo u pláže a je obklopený tropickou zahradou má k dispozici celkem 978 pokojů. Základní kategorie je Superior, ale můžeme nabídnout i pokoj typu Junior Suite Superior. Všechny pokoje disponuji klimatizací, stropním ventilátorem, obývací částí, balkónem nebo terasou, z vybaveni je to pak telefon, rádio budík, plazmová TV, trezor (za poplatek), mini bar, wifi (za poplatek), set pro přípravu kávy, fén, vanu a žehlicí prknu. Junior Suite Superior mají navíc whirpool. V hotelu dále najdete 5 restaurací (1 hlavní bufetová, 1 plážová a 3 a la carte) a 7 baru. K dispozici dále máte celkem 3 bazény (je zde i vyhrazená část pro děti), posilovnu, volejbalový a basketbalový kurt, pro děti je zde pak vodní park (v sousedním hotelu Coba), mini klub pro děti od 4-12 let, a pro starší od 11-16 let tzv. „Teen´s club“, mini golf, mini disco. Samozřejmostí jsou vodní nemotorizované vodní sporty, animační programy. V hotelu je dále možné najít i služby za poplatek jako jsou zdravotní službu, Spa, kadeřnictví, kasino, půjčovnu kol a v blízkosti je i golfové hřiště.

Strava
Program

PROGRAM:
1. DEN
Přílet do Cancúnu v odpoledních hodinách (cca 18.00 lokálního času)
Přivítání s česky mluvícím průvodcem. Transfer do hotelu na 'Riviera Maya'. Ubytování.
2.,3.,4., .... DEN (délka pobytu dle Vašeho výběru)
Volné dny v programu POLOPENZE s možností využití fakultativních výletů.
PŘEDPOSLEDNÍ DEN
Volný dopolední program
14:00 - 15:00 transfer na letiště v Cancúnu
20:10 - odlet z Canúnu v 18:50 z Varadera směr Praha. Přílet následující den.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu v ekonomické třídě s přestupem dle letového řádu
  • Přivítání na letišti zástupcem místního zahraničního partnera
  • ubytování v hotelu na Riviera Maya ve zvoleném termínu a stravovacím režimu
  • Pojištění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • Fakultativní výlety
  • Enviromentální taxa cca 2 USD pokoj a noc a visitax cca 230 pesos za osobu a pobyt
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KENTLUCKY s.r.o., IČ 26475693.
Název hotelu dle pořadatele: BAHIA PRINCIPE GRAND TULUM *****
Lokalita dle pořadatele: Mayská riviéra, Riviera Maya
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bahia Principe Grand Tulum Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 567 032
dnes zavřeno

Hodnocení

17. nejlepší hotel v destinaci Quintana Roo

5/ 5 4 recenzí

Martina B. listopad 2016 Recenze hotelu Grand Bahía Principe Tulum ***** (Mexiko - Quintana Roo). Komplex Grand Bahía, který se skládá z částí Tulum, Cobá a Akumal leží u písčité několik kilometrů dlouhé pláže na Playa del Carme... celá recenze

Martina B. listopad 2016 Recenze hotelu Grand Bahía Principe Tulum ***** (Mexiko - Quintana Roo). Komplex Grand Bahía, který se skládá z částí Tulum, Cobá a Akumal leží u písčité několik kilometrů dlouhé pláže na Playa del Carme... celá recenze

Irena Č. listopad 2016 Rozsáhlý hotelový komplex pro náročné klienty. Tento komplex leží u krásné pláže s bílým pískem. V blízkosti se nachází historické archeologické naleziště Tulum a golfové hřiště... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací

Nezávazná objednávka

BAHIA PRINCIPE GRAND TULUM
    Mexiko, Mayská riviéra, Quintana Roo, Chacalal

Cena
64 600 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 567 032

Zájezd

dospělá osoba
2
64 600 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - dospělá osoba
0
14 900 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 190 Kč