Crowne Plaza Panama Hotel IHG

  Panama, Panama City

4/5

Crowne Plaza Panama

    Panama, Panama City
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 1900. Objekt hostům nabízí celkem 150 pokojů. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je šatna a hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a bar. Jsou zde i různé obchody. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hotel nabízí lékařskou službu, překladatelské služby, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Pokoje mají koberec a nachází se v nich dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. Také je zde sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a rádio. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Také je tu vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Díky bohatému sportovnímu a zábavnímu programu se zde hosté nebudou nudit. Objekt má bazén a venkovní bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například fitness studio a gymnastika. V hotelu je kasino a noční klub.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Crowne Plaza Panama Hotel IHG ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 477
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Panama

4/ 5 1 recenzí

Jana S. listopad 2014 Crowne Plaza Panama Hotel. Hotel s centru Panama City. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita