Hotel Druschhof

Rakousko, Štýrsko, Schladming

4/5

Hotel Druschhof

  Rakousko, Dachstein / Schladming, Schladming, Ski amadé, Štýrsko, Hochwurzen, Planai
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Skipas

Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha

Schladming (745 m) - centrum celého regionu, lyžařská metropole Štýrska. Vedle historického jádra s pěší zónou se nachází moderní olympijský stadion s dojezdem závodní FIS sjezdovky z vrcholu Planai (1.894 m). Hotel leží na okraji na slunném klidném místě, skibus přímo od hotelu.

Ubytovaní a vybavení

Komfortní hotel - k dispozici restaurace s prosklenou terasou a barem, lyžárna s vyhřívanými stojany, sauna, parní lázeň, infračervená kabina, stolní tenis a fotbal (v ceně), za příplatek solárium a vířivka. Svoz k údolní stanici Planai zajišťuje v pravidelných intervalech přímo od hotelu. 2lůžkové pokoje s možností přistýlky nebo 4lůžkové rodinné pokoje (pro max. 2 dospělé a 2 děti) navíc s dětskou ložnicí s palandou. Všechny pokoje se sprchou/WC, balkónem, telefonem, TV, trezorem, fénem a wi-fi připojením. Novinka: od června 2018 vyhřívaný venkovní bazén po celý rok (letní a zimní) s masážními stoly a vstupy do vnitřního bazénu.

Popis stravovaní

Snídaně nebo polopenze, snídaně formou bufetu, za příplatek večeře o 3 chodech s možností výběru a salátovým bufetem

Doprava

vlastní

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Druschhof
Vzdálenost od sjezdovky: 2000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 570 701
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Štýrsko

4/ 5 1 recenzí

Jana, Krnov prosinec 2016 Vánoční pobyt bez stresu. Příjemný rodinný hotel. Personál vstřícný, slušný, milý. Ubytování prostorné, čisté. Strava skvělá, pestrá, chutná formou bufetu.... celá recenze

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací