Kosea Boutique Hotel

  Řecko, Kos, Kos město

KOSEA BOUTIQUE HOTEL

    Řecko, Kos, Kos město
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Butikový hotel KoSea je jedním z nejvyhledávanějších prázdninových míst na ostrově Kos. Jeho krásný architektonický styl a moderní design vytvářejí relaxační a omlazující atmosféru. Hotel je nedaleko pláže a je vhodnou základnou pro výlety, protože se nachází v těsné blízkosti ostrovního přístavu a centra města Kos. Četné obchody a zábavní centra, jako jsou restaurace a kavárny, jsou jen co by kamenem dohodil od hotelu. Městská pláž Kos je vzdálena 450 m od hotelu, pláž Lambi 700 m od hotelu.

Ubytování:

Elegantně zařízené a prostorné pokoje ve světlých tónech. Pokoje typu Deluxe mají velikost 30m2, a jsou určené pro max 3 dospělé osoby a 2 děti. Jsou zde 2 oddělené postele a 1 rozkládací pohovka. Je zde elegantní koupelna a moderní nábytek, vše v šedo-bílých odstínech. Pokoj má koupelnu, posezení, mini lednici, příslušenství na přípravu kávy a čaje, satelitní TV, telefon, rádio, klimatizaci, vysoušeč vlasů, balkon či terasu. Wi-Fi připojení zdarma. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Vybavení a služby:

recepce 24 hodin denně, hotelová restaurace podávající řecké delikatesy, bazén s lehátky, slunečníky, bar u bazénu, úschovna zavazadel, služba praní a žehlení prádla, lékař na telefonu, internetový koutek, pokojová služba.
Wi-Fi připojení zdarma. Lidé se speciálními potřebami, kteří musí používat invalidní vozík, mají snadný přístup na recepci hotelu i do veřejných prostor.

Sport a zábava:

venkovní bazén s lehátky, slunečníky a barem, děstký bazén, jacuzzi, fitness centrum, ručníky k bazénu, pronájem auta, motocyklů, jízdních kol i lodi. Městská pláž Kos je vzdálena 450 m od hotelu, pláž Lambi 700 metrů od hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kosea Boutique Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 168 278
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-kosea-boutique-hotel-kos-recko-z2168278/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací