Summer Dream Hotel

  Řecko, Santorini, Kamari

2/5

Summer Dream

    Řecko, Santorini, Kamari
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytování

Hotel Summer Dream leží pouhých 100 m od písčité pláže. V blízkosti ubytování najdete celou řadu obchůdků, taveren, restaurací a barů. Klientům je k dispozici místnost pro podávání snídaní, bar, venkovní bazén, lehátka a bar. V ceně jsou zahrnuty rozšířené kontinentální snídaně formou bufetu. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, klimatizací, wi-fi připojením, ledničkou, telefonem a vysoušečem vlasů.Možnost dokoupení stravování: snídaně zahrnuty v ceně zájezdu.

Letovisko

Letovisko Kamari je nejvyhledávanější a nejoblíbenější letovisko v jihovýchodní části ostrova. Podél celého Kamari se táhne zhruba dva kilometry dlouhá pláž s lávovým černým pískem a oblázky, která je lemována tamarišky a promenádou s řadou restaurací, taveren a obchůdků se suvenýry. Večery můžete trávit v některém z barů či diskoték. Tradiční kostel, dětské hřiště, vodní sporty na pláži, řada úzkých uliček s romantickými zákoutími, to vše vytváří ideální podmínky pro strávení příjemné dovolené. Zájemce o historii potěší návštěva hlavního města Fira, které je z Kamari vzdáleno pouhých 11 km a kam se pohodlně dopravíte místním autobusem. Doporučujeme využít výletu lodí do nedalekého letoviska Perissa, kde najdete nejdelší pláž na Santorini.Vzdálenost z letiště: Santorini (letiště) - Kamari 5 km.

Ostrov

Santorini – to jsou obrázky oslnivě bílých domků s modrými kopulovitými střechami, kostelíky, malými zvoničkami na skalních terasách s růžovými květy, s úchvatně modrým mořem v pozadí. Není divu, že je ostrov Santorini považován za nejkrásnější ostrov Evropy. Ostrov nese jméno své patronky „Santa Irini“. Řecky je nazýván Thira (Fira). Romantický ostrov je nejjižnějším ostrovem Kykladského souostroví v Egejském moři. Celková rozloha činí 71 km?. Souostroví má zhruba 10 tisíc stálých obyvatel. Současný tvar ostrova je výsledkem obrovského sopečného výbuchu z doby asi 1 500 př.n.l. Z původního ostrova zůstal jen mořem zalitý kráter obklopený kruhem rozervaných skalisek, ostrůvků a zbytkem bývalého ostrova vykousnutého do tvaru půlměsíce.Hlavním městem ostrova je překrásná Thira (Fira), ležící na okraji sopečného kráteru s přibližně 1 500 obyvateli.Hlavním lákadlem ostrova jsou jeho úchvatné pláže. Dlouhé a široké pláže na východě ostrova pokrývá lávový písek. Idylku dotváří křišťálově čistá voda. Mezi nejkrásnější pláže ostrova patří Red Beach, White Beach a Eros Beach. Kamari je nejvyhledávanějším letoviskem ostrova. Podél celého Kamari se táhne zhruba 2 km dlouhá pláž s lávovým černým pískem a oblázky, která je lemovaná tamarišky a promenádou s řadou restaurací, taveren a obchůdků se suvenýry. Na severozápadním výběžku ostrova, 11 km od Thiry, leží jedna z nejkrásnějších a nejznámějších vesniček – Oia. Návštěvníci mohou obdivovat její kouzelnou atmosféru díky jejímu tichému životu a dechberoucím večerním západům slunce. Na jihovýchodní straně ostrova leží klidnější letovisko Perissa. Letoviska od sebe odděluje mohutná skála Mesa Vouno, na jejímž vrcholu zanechala stopy starověká civilizace. Perissa se rozprostírá podél nejkrásnějsí písečné pláže na ostrově.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Summer Dream Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 777 855
dnes zavřeno

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Santorini

2/ 5 3 recenzí

Darina září 2017 Ciastocne sklamanie. Ocakavali sme nie luxusnu dovolenku,ale toto urcite nie........ celá recenze

telmanek srpen 2017 Už nikdy do tohoto hotelu. jidlo nedovařené smrdělo bylo skažene v posteli misto roštu desky mala madrace skřin na věci bez poliček zatuchla ukliz ... celá recenze

Pavel Štrunc červenec 2012 Kamari - Summer Dream. Krásný hotel v klidné části města s bazénem ve dvoře. Čistý s milým personálem.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-summer-dream-santorini-recko-z777855/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací