Hotel Villa Valvis

  Řecko, Santorini, Perissa

4/5

Villa Valvis

  Řecko, Santorini, Perissa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doporučení

Pěkný komplex studií s bazénem nabízí především rodinnou atmosféru. Díky svému umístění a vzdálenosti od pláže s tmavým lávovým pískem je nejlepší volbou pro všechny, kteří hledají klid a odpočinek pro strávení své dovolené.

GPS

36.353335, 25.466395

Název

Villa Valvis***

Pláž

Pláž s tmavým lávovým pískem, místy s oblázky a pozvolným vstupem do moře je vzdálená cca 250 m od komplexu. Slunečníky, lehátka a vodní sporty na pláži za poplatek.

Pláž

cca 250 m

Pláž

250

Poloha

Tento komplex se nachází v klidné části letoviska Perissa, cca 23 km od letiště a cca 12 km od hlavního města. Centrum letoviska, kde naleznete mnoho zábavních a nákupních možností, typické taverny, bary a diskotéky, je vzdáleno cca 400 m. Komplex leží cca 250 m od pláže s tmavým lávovým pískem.

Stravování

Bez stravy.

Ubytování

Studia s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizována (klimatizace zdarma) a vybavena TV, trezorem (zdarma), kuchyňským koutem se základním vybavením a chladničkou. Pokoje s přistýlkou na vyžádání. Možnost jedné přistýlky (rozkládací lůžko).

Vybavení

Rodinný komplex svým hostům nabízí bar u bazénu s příjemným posezením, bazén s vířivkou. Zdarma: Wi-Fi (u bazénu), slunečníky a lehátka u bazénu, dětská postýlka (nutno předem objednat).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Valvis ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 883 336
dnes zavřeno

Hodnocení

15. nejlepší hotel v destinaci Santorini

4/ 5 4 recenzí

strejckova srpen 2018 Santorini. Dovolená byla příjemná... celá recenze

Viktorie září 2016 Santorini krásné. Další z úžasných řeckých ostrovů, každý je jinak krásný a jedinečný.... celá recenze

Alexis červen 2016 Klidná dovolená. Kdo má rád klid, pak doporučuji termín v červnu. Žádný řev dětí. Pláže obsazené z jedné třetiny. Jen nevýhoda tohoto hotelu je, ž... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-villa-valvis-santorini-recko-z883336/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací