Hotel Palma Bay Club Resort MLL

  Španělsko, Mallorca, El Arenal

3/5

Palma Bay Club Resort

    Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, El Arenal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Moderní hotelový komplex, skládající se ze tří budov, je zasazen do krásné udržované zahrady s bazény. Komplex je vzdálen pouhých 350 m od písčité pláže a přibližně 5 minut od živé části El Arenalu s řadou zábavních možností, barů a obchodů. Mezinárodní letiště Palma de Mallorca je vzdáleno 12 km.

Vybavení hotelu

Hostům je k dispozici klimatizovaná vstupní hala s recepcí, výtahy, hotelová restaurace, několik barů, orientální restaurace a la carte, televizní sál, úschovna zavazadel, obchod se suvenýry, pět venkovních bazénů s dětskou částí, bary u bazénů, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, mini klub, sportoviště a parkoviště.

Vybavení pokoje

Pěkné, účelně zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením (koupelna, WC, vysoušeč vlasů) a s možností až dvou dětí na přistýlce jsou vybaveny telefonem, klimatizací, televizorem se satelitním příjmem, trezorem (za poplatek) a balkonem nebo terasou s výhledem na bazén nebo do okolí. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Stravování

All inclusive stravování lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a obnáší plnou penzi podávanou formou bohatého bufetu, během dne lehké občerstvení (pečivo, zákusky, káva, čaj, zmrzlina), neomezené množství rozlévaných alkoholických (pivo, víno, vodka, rum, likéry, whisky, míchané nápoje) a nealkoholických nápojů místní výroby. Ostatné alkoholické nápoje v lahvích, turecká káva a čerstvé ovocné šťávy jsou za poplatek.

Pláž

Pěkná, dlouhá pláž se světlým pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází ve vzdálenosti asi 350 m od hotelu. Plážový servis (pronajmutí lehátek a slunečníků) je poskytován za poplatek.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Palma Bay Club Resort MLL ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 534 124
dnes zavřeno

Hodnocení

3/ 5 4 recenzí

Kake červenec 2018 Jana. Krásné moře. Výhodná blízkost letiště a hlavního města. Rušnější destinace.... celá recenze

Martin září 2016 Týden hrůzy.. Příšerná oblast, katastrofální ubytování. Hotel ve vybydlené čtvrti, plno černošských gangů, hotel samotný plný mladých němců, ran... celá recenze

Jarka červen 2016 Divoká dovolená. Dovolenou si představuji trochu jinak, Zde od rána do večera a od večera do rána řvou opilí mladí Němci, kteří jenom chlastají a ř... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací