Hotel Menorca Cala Blanes Residence Pierre Vacances

  Španělsko, Menorca, Cala en Blanes

4/5

Roc Cala´n Blanes Beach Club

    Španělsko, Menorca, Cala Blanes
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

klidnější apartmánový all inclusive komplex kousek od menší pláže vhodný zejména pro rodiny s dětmi.

Přehled

vynikající pro rodiny klidnější prostředí all inclusive komplex s bazénem, terasou v zahradě a restaurací

Stručná poloha

jen 100 metrů od pláže 500 metrů od centra letoviska 4 km od historické Ciutadelly

Poloha

menší apartmánový resort se nachází v západní části ostrova a leží necelých 100 m od menší písečné pláže. Místo je klidnější, rušnější městečko Ciutadella s bary, obchody, restauracemi leží od hotelu necelé 4 km, což může být i skvělá příležitost na procházku s krásným výhledem na moře podél skalnatého pobřeží.

Vybavení hotelu

3* hotelový komplex je díky svým prostorám vhodný pro dovolenou jak pro páry či pro celé rodiny. Hotel nabízí moderní a kompletní služby: recepci otevřenou 24 hodin, WIFI připojení ve společných prostorách, restauraci, bar, mini club pro děti a dětské hřiště, animační služby, 2 bazény (1 pro dospělé, 1 pro děti), slunečníky a lehátka u bazénu bez příplatku. Služby za poplatek jsou internetový koutek, slunečníky a lehátka na pláži, WIFI připojení na pokojích apod.

Vybavení pokoje

pokoje pro 2 - 4 osoby formou apartmánů, složené z ložnice a obývacího pokoje s rozkládacím gaučem. Vybavení pokojů: klimatizace, koupelna/WC, vysoušeč vlasů, telefon, TV, trezor (za poplatek), mikrovlnná trouba, lednice apod. Úklid probíhá každý den spolu s výměnou ručníků.

APARTMÁN s jednou ložnicí až pro 4 osoby

Pokoje pro 2 – 4 osoby formou apartmánů, složené z ložnice a obývacího pokoje s rozkládacím gaučem. Vybavení pokojů: klimatizace, koupelna/WC, vysoušeč vlasů, telefon, TV, trezor (za poplatek), mikrovlnná trouba, lednice apod. Úklid probíhá každý den spolu s výměnou ručníků. (maximální obsazení 3 dospělé osoby a 1 dítě)

Stravování

all Inclusive - plná penze formou bufetu, nápoje během jídla (voda, limonáda, pivo a místní víno), 1 x týdně Španělská večeře s místními specialitami. Od 10:00 - 15:30 sladké a slané snacky. 10:00 - 23:00 místní nealkoholické (voda, limonáda pivo, víno z postmixů) a alkoholické nápoje místní výroby. Teplé nápoje s postmixů v ceně (káva, čaj, čokoláda), expresso, značkové nápoje za poplatek.

Doplňující informace

pobytové taxy - Menorca - 2 Eur + 10% DPH /osoba/den. Děti/mládež do 15,99 let tento poplatek neplatí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Menorca Cala Blanes Residence Pierre Vacances ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 120 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 799 836
dnes zavřeno

Hodnocení

10. nejlepší hotel v destinaci Menorca

4/ 5 3 recenzí

Eva září 2018 Spokojenost. Menorca je nádherný ostrov. Se službami hotelu jsme byli spokojeni, pokoj odpovídal deklarovanému, každodenní úklid. Jídlo výborné... celá recenze

EVÍK září 2018 Nicolaus Club Roc Cala´n Blanes Beach. PĚKNÁ DOVOLENÁ, půjčení kol, zajímavý ostrov.... celá recenze

kerim červenec 2018 Hezká dovolená. Pěkné, čisté bydlení apartmánového typu ve čtyřech třípatrových domech. Ochotný personál, vynikající středomořská kuchyně. K pláži... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací