Perla Tenerife Hotel

  Španělsko, Tenerife, Puerto de la Cruz

4/5

PERLA TENERIFE

    Španělsko, Tenerife, Puerto de la Cruz
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

V severní části ostrova, 100 km od letiště, v klidné části letoviska Puerto de la Cruz.

Vybavení objektu

V jedné šestipatrové budově s tropickou zahradou je celkem 130 pokojů. Hostům je k dispozici menší vstupní hala s recepcí, 2 výtahy, internetový terminál a možnost Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce (oboje za poplatek), restaurace, bar, TV místnost, sauna (za poplatek). Na sluneční terase je částečně krytý bazén pro dospělé s jacuzzi, bar, lehátka a slunečníky. Několikrát v týdnu je večerní zábava s živou hudbou.

Dvoulůžkový pokoj

Pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitním vysíláním, telefon, malou ledničku, trezor (k pronájmu), stropní ventilátor, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu. Recepce na vyžádání zajistí varnou konvici. Maximální obsazenost - 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě a 1 dítě do 2 let.

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci, program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Sport

Nedaleko od hotelu půjčovna kol.

Obchody

Různé obchody, restaurace a bary jsou v centru města vzdáleném cca 1,2 km.

Pláž

Hotel leží cca 2 km od pláže a přímořské promenády, která vede kolem přírodních bazénů Lago Martiánez. Hotel zajišťuje bezplatnou dopravu minibusem k bazénovému komplexu Lago Martiánez (kromě neděle).V tomto komplexu je v průběhu měsíce května omezený provoz hlavního bazénu (každoroční čištění), ostatní bazény a restaurace jsou dispozici - více informací v kanceláři Canaria travel CZ.

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Perla Tenerife Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 662 295
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 1 recenzí

Mirek Havel prosinec 2016 Vánoční dovolená Tenerife, Puerto de la Cruz, hotel Perla. Hotel je sice trochu dál od centra (cca 2 km), potřeboval by už trochu rekonstrukci, ale kuchyně naprosto skvělá, takže ty kalorie... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-perla-tenerife-tenerife-spanelsko-z1662295/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací