Hotel The Long Beach Resort & Spa

  Srí Lanka, Galle, Koggala

5/5

THE LONG BEACH RESORT

    Srí Lanka, Galle, Koggala
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis zájezdu

Jedná se o pobytový zájezd. Vydejte se s námi na tento tropický ostrov v Indickém oceánu do letoviska Koggala, které leží 42 km jižně od hlavního města Colombo a pyšní se svými uchvatnými plážemi a nadstandartními turistickými službami. Užijte si sluníčka, překrásného moře a místní atmosféru.

PROŽIJTE VAŠÍ EXOTICKOU DOVOLENOU V THE LONG BEACH RESORT 4****+ S POLOPENZI !!!

Popis lokace

KOGGALA:

Letovisko „Koggala“se nachází v nejjižnější části Srí Lanky, cca 12 km od historického města Galle a 5 km od letiště - Koggala Airport. Díky své poloze má výborné klimatické podmínky po celý rok. Je to klidnější letovisko s menším počtem hotelů. Má dlouhé pláže se zlatým pískem, křišťálově průzračné moře a fantastický podmořský svět. Na své si zde přijdou milovníci vodních sportů, zejména potápění. Zajímavostí je nedaleko vzdálená laguna „Koggala“, která je krásným místem na procházení, pozorování ptáků či vyjížďce na lodi. Další zajímavostí letoviska je vojenská letecká základna vybudovaná za 2. světové války.

Zajímavá místa v blízkosti:
'COLOMBO': Největší město, nacházející se na západním pobřeží Sri Lanky, je jedním z největších a nejdůležitějších přístavů v Indickém oceánu a také středem obchodního dění s množstvím administrativních budov. Naleznete zde také budovy a ruiny z koloniální doby, které Vám přiblíží historii tohoto multikulturního města. Za návštěvu jistě stojí hinduistický klášter či budhistický chrám.
'KANDY': Město posledních Singálských králů vyzařující elegantním šarmem a atmosférou starověku se nachází ve výšce 500 m. n. m. a je lemováno vysokými kopci s nádhernou faunou a florou. 'Kandy' se právem pyšní svým bohatým kulturním dědictvím. Dominantou je města 'Chrám Sv. Zubu', kde je uchována replika schránky s jedním ze čtyř Buddhových zubů, které byly nalezeny po jeho kremaci. Najdete zde také další množství svatyní a chrámů ze 14. století.

Popis ubytování

THE LONG BEACH RESORT 3***:

Hotel se nachází přímo na krásné pláži se zlatým pískem v letovisku „Koggala“, vzdálený cca 2 hodiny jízdy od mezinárodního letiště. Má celkem 104 klimatizovaných pokojů (88 delightful sea-facing „Indigo“ rooms, 14 garden view „Turquoise“ rooms, 2 luxurious „Aquamarine“ suites) s vlastním sociálním zařízením, mini barem, kabelovou televizí, trezorem, telefonem, vysoušečem vlasů a čajovým/kávovým koutkem. Všechny pokoje disponují privátním balkonem či verandou. V hotelu jsou 2 restaurace – „Azure“ hlavní restaurace formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), „Iris“ a la carte, s nabídkou místní a mezinárodní kuchyně, dále bar se širokou škálou alkoholických i nealkoholických nápojů. Naleznete zde také venkovní bazén s lehátky a fitness centrum. Dále disponuje směnárnou, prádelnou, úschovnou zavazadel, obchodem se suvenýry, půjčovnou aut a room servisem. Nechybí zde ani zázemí pro sportovní vyžití, jako je tenis, basketbal, badminton, šipky, plážový volejbal či vodní sporty – potápění, šnorchlování, windsurfing, surfování, jízda na katamaránu či kajaku a mnoho dalších. Bezdrátové internetové připojení je k dispozici na pokojích (může být za poplatek). V hotelu se konají tematické večerní programy s živou hudbou.

Strava

Kuchyně na Sri Lance nabízí plno gurmánských specialit a lahůdek. Skládá se z ovoce a zeleniny, kokosových ořechů, mořských plodů. Tamní speciality ovlivnily národy, které měly se Srí Lankou co do činění. Byli to Arabové, Indové, Holanďani či Angličané. Vliv jednotlivých kuchyní se dodnes promítá v pokrmech domorodců a tvoří zajímavé směsi chutí. Hlavní vliv má pochopitelně kuchyně indická, v mnoha ohledech jsou obě kuchyně totožné.

Program

1. DEN
Odlet z České republiky (dle potvrzeného letového řádu)
2. DEN (LETIŠTĚ/NEGOMBO)
Po příletu se setkáte s anglicky hovořícím průvodcem, následuje transfer do hotelu THE LONG BEACH RESORT 4****
Ubytování
Volný program
3. DEN - předposlední DEN
Volný program
Možnost fakultativních výletů
POSLEDNÍ DEN
Snídaně v hotelu
Odjezd na letiště
Přílet do České republiky (dle potvrzeného letového řádu)
Uvedená cena zájezdu obsahuje letenky za cenu v optimální knihovací třídě. Tento zájezd si můžete objednat v jakémkoliv termínu na libovolnou délku pobytu, může se zde lišit konečná cena. Rádi Vám cenu zkalkulujeme na základě Vaší nezávazné objednávky.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu v ekonomické třídě s přestupem dle letového řádu
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytování se stravováním dle zvolené nabídky
  • Přivítání na letišti zástupcem zahraničního partnera po příletu do destinace (v anglickém jazyce)
  • Asistence česky/slovensky hovořícího delegáta na telefonu po celou dobu pobytu
  • 24 hodinová asistence zahraničního partnera na telefonu (v anglickém jazyce)
  • Pojištění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • Vstupní vízum - možnost vyřízení přes naší CK (1750,- Kč osoba)
  • Cestovní pojištění
  • Fakultativní výlety
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KENTLUCKY s.r.o., IČ 26475693.
Název hotelu dle pořadatele: THE LONG BEACH RESORT ***
Lokalita dle pořadatele: Koggala, Koggala
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Long Beach Resort & Spa ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 569 498
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Galle

5/ 5 6 recenzí

Klára + Blanka listopad 2019 Ubytování v hotelu Long Beach. Příjemný 3 * hotel v oblasti Koggala. ... celá recenze

Anna Nováková říjen 2017 PROHLÍDKA HOTELU THE LONG BEACH RESORT ***. Hotel se nachází v oblasti Koggala (jihozápadní pobřeží). Jedná se o komplex 3 hotelů vedle sebe - Tje Long Beach Resort, Koggala ... celá recenze

Radka září 2017 Srí Lanka - dovolená. - 13 nocí - Německá cestovní kancelář - Objednáno asi týden před odjezdem - Poslední týden 8/2017 - 11.9.2017 - Hotel starší, ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací

Nezávazná objednávka

THE LONG BEACH RESORT
    Srí Lanka, Galle, Koggala

Cena
38 400 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 569 498

Zájezd

dospělá osoba
2
38 400 Kč
příplatek za vízum - osoba
0
1 750 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - dospělá osoba
0
6 100 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 900 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 160 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 10 dní
0
1 290 Kč