Cinnamon Bey Hotel Beruwala

  Srí Lanka, Kalutara, Beruwala

5/5

Cinnamon Bey

    Srí Lanka, Kalutara, Beruwala
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Poloha: Cinnamon Bey hotel je luxusní hotel, který se rozkládá v krásné tropické zahradě v oblasti Beruwela. Nachází se přímo u písčité pláže a nabízí kulinářský zážitek v jedné z mnoha restaruací, služby na vysoké úrovni a mnoho typů ubytování. Hotel je vhodný i pro náročnější klienty, kteří si chtějí užít odpočinkovou dovolenou v luxusním resortu. Hotel je vzdálený od mezinárodního letiště v Colombu cca 110 km (cca 2 hodiny jízdy).

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, 5 restaurací s místní a mezinárodní kuchyní, 2 bary, 2 venkovní bazény, dětský bazén, obchůdky se suvenýry, Spa centrum, boutique, konferenční místnost, konferenční vybavení, prádelna, čistírna, výtah, půjčovna aut, směnárna, úschovna zavazadel, Wi-Fi připojení zdarma, knihovna.

Ubytování: Klimatizace, koupelna s WC, fén, televize, telefon, Wi-Fi připojení zdarma, varná konvice, balkon nebo terasa s výhledem do zahrady. Ubytování za příplatek: Standardní pokoj s výhledem na moře. Vyšší typy pokojů než standardní, tzn. Deluxe a Suity jsou s vlastní terasou a vířivkou a jsou umístěny v odděleném křídle hotelu, které má vlastní bazén, restauraci a bar.

Stravování: Snídaně, za příplatek polopenze nebo All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení v průběhu dne, nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje místní výroby, pivo a rozlévané víno. Hlavní restaurace, sushi bar, snacky během dne, zmrzlina a mražené jogurty, A la Carte restaurace: indická, asijská, steakhouse.

Pláž: Písčitá pláž se nachází přímo u hotelu.

Sport a zábava: Večerní představení, sportovní komplex s fitness centrem, multifunční halou pro jógu a další sportovní aktivity, jako jsou šipky a badminton, bazén pro hlavní křídlo hotelu a druhý privátní bazén pro deluxe pokoje a suity, vodní sporty na pláži, potápění, šnorchlování, rybolov. Lázně Azmaara Spa nabízí velké množství procedur, masáže a saunu.

Program pobytového zájezdu Srí Lanka:
1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Srí Lanka.
2.den - přílet na Srí Lanku, transfer do hotelu, ubytování. Volný program
3.den - 2 dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.
Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z ostrova Srí Lanka do Prahy (Vídně)
Poslední den: let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet. Odlety na ostrov Srí Lanka každý den, na libovolný počet nocí!!!

Základní cena zahrnuje

  • zpáteční letenku na Srí Lanku, transfery letiště - hotel - letiště, uvedený počet ubytování, uvedený počet stravování, asistenci partnerské CK- česky mluvící delegát na telefonu, pojištění CK proti insolvenci, letištní a bezpečnostní taxy + palivový příplatek.

Základní cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění, připojištění proti stornu zájezdu, fakultativní služby, vízum 1 390 Kč.
  • Cena platí v optimálních knihovacích třídách letenek.
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Palma Travel Touroperator a.s., IČ 24830968.
Název hotelu dle pořadatele: Cinnamon Bey *****
Lokalita dle pořadatele: Beruwela, Beruwela
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Cinnamon Bey Hotel Beruwala *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 599 724
dnes zavřeno

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Kalutara

5/ 5 2 recenzí

Michaela S. srpen 2019 Naše krásná dovolená. Hotel byl jednoduše super. Krásné ubytování blízko oceánu. Všichni byli příjemní, ochotní. Velký výběr jídla, vše výborné včetně ... celá recenze

J. říjen 2016 Cinnamon Bey Hotel *****. V hotelu jsem strávila dvě noci v rámci cesty po Srí Lance. Až na pár malých detailů se mi velmi líbil.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací

Nezávazná objednávka

Cinnamon Bey
    Srí Lanka, Kalutara, Beruwala

Cena
38 590 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 599 724

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
1
38 590 Kč
dospělá osoba na pevném lůžku
1
38 590 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
7 500 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 190 Kč