Hotel Ayodhya Villa

  Thajsko, Ko Samui, Lamai Beach

5/5

Hotel THAI-AYODHYA VILLA RESORT & SPA

    Thajsko, Jihočínské moře, Ko Samui, Lamai Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Trasa

Let s přestupem

Středisko

Ko Samui

Poloha

Exkluzivní boutique resort postaven v thajském stylu se nachází přímo na nádherné pláži Lamai s bílým pískem. Boutique Resort Vám zaručí příjemnou atmosféru s jedinečnými službami. Resort nabízí 94 elegantně zařízených pokojů a vil. V základní nabídce jsou pokoje deluxe balcony suite, keré se nachází v patrové budově a každý z nich má vlastní vířivku.

Vybavení

The Patio restaurace s thajskou i mezinárodní kuchyní, The Scene Corner restaurace u bazénu nabízející lehké občerstvení po celý den, bar u bazénu, konferenční místnost, pokojový servis, obchod se suvenýry, lékárna, wi-fi připojení, babysitting.

Sport a zábava

Bazén, dětské brouzdaliště, jacuzzi, masérna, relaxační lázně, možnost vodních sportů na pláži (za poplatek).

Ubytování

Pokoje deluxe jsou umístěny v prvním patře nebo v přízemí hlavní budovy a kromě ložnice mají i menší obývací část s pohovokou a balkón s vířivkou. Mezi další vybavení patří nastavitelná klimatizace, koupelna s WC, fén na vlasy, plážové pantofle, deštník, TV, telefon, wi-fi připojení, lednička s minibarem, pokojový trezor, rychlovarná konvice.

Stravování

Snídaně, možnost stravování a la carte v hotelové restauraci

Pláž

Písečná, přímo před hotelem

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Ayodhya Villa ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 898 212
dnes zavřeno

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Ko Samui

5/ 5 1 recenzí

Alis únor 2014 Ayodhya ubytování. celkový názor je, že ubytování je blízko obchodů, ale je velmi tiché a čisté. Není to však žádné hogo fogo. Kdo si chce užít něco ... celá recenze

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací