Hotel Bella Resort & Spa

  Turecko, Side, Colakli

5/5

Bella Resort Alexandria Club

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Colakli
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Animace

Dětský klub v češtině a mezinárodní animační programy organizované ve spolupráci hotelových a našich českých animátorů
Vámi oblíbený hotel Bella se ani letos neobejde bez našich animátorů, kteří pro vás společně s hotelovým týmem přichystá spousty zábavných aktivit. Nejmenší děti budou nadšené z českých animátorek v dětském klubu a speciální program bude připraven i pro vaše puberťáky. Po večeři nezapomeňte na mezinárodní dětskou diskotéku a večerní show, kterou vám předvede celý animační tým nebo místní umělci.
Animační sezona: 18. 6. - 15. 9. 2024
V uvedeném termínu působí v hotelu naši čeští animátoři. Mezinárodní tým v hotelu zpravidla působí po většinu sezony, tj. i v termínech před příjezdem a po odjezdu našich animátorů. Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být omezeny či může dojít k jejich dočasnému zrušení. Na začátku a na konci uvedené animační sezony může být snížen počet přítomných českých animátorů, mohou být v češtině organizovány především aktivity dětského klubu či mohou být pořádány přednostně aktivity v čistě mezinárodním pojetí. Na úplném začátku a konci celé sezony mohou být i mezinárodní animační programy omezeny a nemusí být pořádána večerní představení.

Doporučení

Nádherný hotelový resort se skládá z hlavní budovy a několika dvoupodlažních vilek ležících v krásné zahradě plné palem, oleandrů a květin. Přidáme-li komfortní ubytování, bohaté služby all inclusive, bazény, skluzavky a krásnou pláž přímo u hotelu, stává se tento hotel opět jedním ze žhavých tipů na absolutní hit léta. Ani letos nebudou chybět naši čeští animátoři, kteří Vás spolu s maskoty Karcoolkou a Lexou nadchnou svým nabitým programem plným zábavy, sportovních i nesportovních aktivit, her, soutěží a turnajů pro děti i dospělé. To vše jen několik kilometrů od antických památek a bohatých možností nákupů a zábavy v centru městečka Side.

GPS

36.817511, 31.302371

Pláž

Dlouhá písčitá pláž se nachází přímo u hotelu.
SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA
, vodní sporty za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

u pláže

Vzdálenost od pláže (m)

0

Poloha

Hotel se nachází v oblasti Colakli, cca 12 km od centra letoviska Side, 15 km od Manavgatu a cca 55 km od letiště, přímo u dlouhé písčité pláže.
Adresa hotelu: Cumhuriyet Cad. No:11, 07620 Çolakli – Manavgat/Antalya

Štítky

Miniaquapark || Animace v češtině 18.6.-15.9. || Dětský klub 18.6.-15.9. || Přímo u písčité pláže || Slunečníky a lehátka na pláži zdarma || Ověřená kvalita || Výborná kuchyně

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od
7:00 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:30 h, večeře od 19:00 do 21:00 h) v hlavní hotelové restauraci, pozdní snídaně od 10:00 do 10:30 h, noční občerstvení od 23:30 do 00:30 h, gözleme, wafle, zmrzlinu, odpolední občerstvení a neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů. Součástí all inclusive programu je i plážový snack bar a patisserie v lobby. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Standardní pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi, trezorem (za poplatek) a minibarem (zdarma). Možnost až dvou přistýlek (patrová postel). Maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti, nebo tři dospělí. Pokoje s bočním výhledem na moře za příplatek. Rodinné pokoje až pro čtyři dospělé osoby na vyžádání.

Vybavení

Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, tři výtahy, lobby bar, hlavní restaurace, tři à la carte restaurace (turecká, italská a mexická), konferenční sál, hlavní bazén, miniaquapark, dětský bazén, vnitřní bazén, bar u bazénu, snack bar na pláži, amfiteátr, směnárna, obchody.
Zdarma: Wi-Fi (v lobby a na pokojích), fitness, turecké lázně, sauna, pára, plážový volejbal, basketbal, tenis, stolní tenis, šipky, dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: SPA centrum, masáže, peeling, biliár, osvětlení tenisového kurtu, telefon, fax, půjčovna aut, čistírna, lékař.

Název

Bella Resort CK Club

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Bella Resort Alexandria Club *****
Lokalita dle pořadatele: Side, Side
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bella Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 328
dnes zavřeno

Hodnocení

5/ 5 11 recenzí

ALENA září 2019 Úžasná dovolená. Jsme senioři, proto jsme pečlivě vybírali, kam na dovolenou. Vybrali jsme výborně. Není co vytknout. Všechno blízko, všeobecná och... celá recenze

Janina červenec 2019 Skvělá dovolená. Se vším jsme byli spokojeni... celá recenze

Kateřina B. červen 2019 Skvělá dovolená s dětmi. Vše perfektní. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Bella Resort Alexandria Club
    Turecko, Side, Turecká riviéra, Colakli

Cena od
26 090 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 328

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
26 090 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba
0
17 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 290 Kč