Hotel Crystal Palace Luxury Resort & Spa

  Turecko, Side, Colakli

5/5

HOTEL CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Colakli
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Luxusní hotelový komplex byl postaven v roce 2013 a poslední renovací prošel v roce 2017. Renovace probíhají takřka každý rok, jelikož hotel má potřebu neustále zvyšovat nabídku služeb, komfort svých klientů, a ne náhodu posbíral v posledních letech řadu ocenění. Nachází se v turistickém centru Side Kumköy, které nabízí mnoho nákupních možností, restaurací a barů. Disponuje mj. skvělou polohou, krásnou pláží a vlastním aquaparkem. Je vhodný pro klienty všech věkových kategorií, zejména pro milovníky relaxační dovolené plné odpočinku a luxusu. Uspokojí samozřejmě i náročné klienty. Mezinárodní letiště v Antalyi je vzdáleno cca 65 km od hotelu, město Manavgat cca 7 km a historickému centrum Side cca 4 km. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary je možné nalézt již cca 100 m od hotelu.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, konferenční místnost, společenská místnost s TV, hlavní restaurace, snack restaurace, plážová restaurace, dětská restaurace, kavárna, 7 restaurací ala carte (asijská, mexická, osmanská a mořské plody - 1 x za pobyt zdarma oproti předchozí rezervaci, rybí, italská, barbecue - za poplatek), celkem 8 barů (např. bar u bazénu, bar na pláži, snack bar, lobby bar, atd.), hlavní venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), bazén pro dospělé, dětský bazén, relaxační bazén, aquapark s 11 skluzavkami a tobogány, miniklub pro děti, dětské hřiště, animační programy, večerní programy, tělocvična, sauna, pára, vířivka, tenis (osvětlení a pronájem raket za poplatek), šipky, stolní tenis, minigolf, pétanque, aerobik, vodní aerobik, basketbal, plážový volejbal, pilates, jóga, minifotbal. Za poplatek Spa centrum, masáže, bowling, videoherna, billiard, stolní fotbal, lékař, prádelna, internetový koutek, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokoje

Luxusní standardní dvoulůžkové pokoje, s možností jedné přistýlky, jsou vybaveny centrální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, TV, telefonem, fénem, trezorem, Wi-Fi připojením, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji), setem pro přípravu kávy a čaje a balkonem nebo terasou. Pokoje s výhledem na moře, suity a rodinné pokoje (možnost až tří přistýlek pro děti) jsou k dispozici za příplatek.

Stravování

Ultra All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, půlnoční občerstvení, 1 x za pobyt večeře v ala carte restauraci (nutná rezervace), během dne lehké občerstvení, místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje v době 10:00-24:00 - nápoje se podávají v některém z barů či restaurací dle stanovené otevírací doby.

Služby za poplatek

Minibar, kulečník, internet, tenis (noční osvětlení kurtů a půjčovna raket a míčků), centrum vodních sportů na pláži, potápěčské centrum, individuální hlídaní dětí, prádelna, čistírna, vodní dýmka, služby lázeňského centra, obchody, lékař.

Pláž & plážový servis

Soukromá písečná pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře, se nachází cca 200 m od hotelu. K dopravě lze využít hotelový minibus. Pro svoji kvalitu a čistotu byla pláž oceněna modrou vlajkou. Lehátka, slunečníky, matrace, plážové osušky a bar na pláži jsou k dispozici zdarma.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa- Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště - hotel - letiště- Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT *****
Lokalita dle pořadatele: Side, Side
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Crystal Palace Luxury Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 582 797
dnes 8–19 h

Hodnocení

5/ 5 1 recenzí

Maťa květen 2013 Prehliadka hotela Crystal Palace & SPA 5*. Nový hotel dokončený v roku 2011 v časti Side - Colakli, asi 55 km od letiska v Antalyi, cca 10 km od centra Side... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT
    Turecko, Side, Turecká riviéra, Colakli

Cena
26 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 582 797

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
26 980 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 290 Kč