Grand Hotel Artside

  Turecko, Side, Colakli

5/5

Grand Art Side

    Turecko, Side, Colakli
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha a popis

Hotel je vzdálen cca 400 m od písečné pláže a poskytuje také minibus, kterým je možno se na ni dostat. V centru Colakli naleznete nejbližší restaurace, bary a obchůdky, cca 500 m od hotelu. Centrum města Side je vzdálano cca 10 km a Manavgat cca 12 km.

Vybavení hotelu

Tento pěkný a luxusní hotel je vybaven vstupní halou s recepcí, směnárnou lobby barem, barem u bazénu a na pláži, restauraci, internetovou kavárnou , minimarketrem, kadeřnictvím, krytým bazénem a velkým bazénem s tobogány.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci, koupelnu s vanou nebo sprchou a WC, balkon nebo terasu, telefon, Sat-tv, ledničku, fén a trezor za poplatek.

Stravování

All Inclusive - Snídaně (7:00-10:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:30) formou bufetu. Lehká svačina (12:00-15:30) . Zmrzlina (16:00-17:00) odpolední káva a čaj (16:00-16:30). Půlnoční polévka (23:00-24:00). Široký výběr místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00-24:00). po předběžné rezervaci je možné 1x za pobyt povečeřet v restauraci á la carte.

Pláž a plážový servis

Pěkná písečná pláž je od hotelu daleko cca 400 m.

Pro děti

Děti se mohou těšit z dětského hřiště a je zde pro ně i miniklub.

Sport a zábava

Můžete se zúčastnit i různých programů včetně večerních – Aerobic, šipky, plážový volejbal, fitnes, squash, sauna, stolní tenis a turecké lázně.

Služby za poplatek

masáže, kulečník, bowling, elektronické šipky a centrum krásy jsou za poplatek.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Hotel Artside *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 441 201
dnes 8–19 h

Hodnocení

5/ 5 3 recenzí

Spokojená rodina srpen 2013 Krásná dovolená. v Turecku jsme byli poprvé a hned krásná dovolená!!! Hotel je nadmíru krásný,čistý,ochotný personál i delegát . Cokoliv bylo třeba... celá recenze

Blanka září 2013 Parádní dovolená. Naprostá spokojenost.... celá recenze

Mirka červenec 2013 Super dovolená. Krásná dovolená po všech stránkách, která se moc líbila i našemu vnukovi... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-grand-art-side-side-turecko-z441201/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací