Side Lilyum Hotel & Spa

  Turecko, Side, Evrenseki

4/5

Side Lilyum Hotel

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Evrenseki
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu
Side Lilyum Hotel

Menší, útulný hotel Side Lilyum vás uchvátí jedinečnou atmosférou a mimořádnou péčí o klienty.  Najdete ho v letovisku Evrenseki. Do 8 km vzdáleného antického centra města Side se jednoduše dopravíte místním sdíleným taxi - dolmušem. Hotel se pyšní kvalitními animačními programy a výtečnou kuchyní. V okolí můžete zavítat do mnoha rozmanitých obchodů. Vzdálenost od letiště je zhruba 60 kilometrů.

PLÁŽ

Písečná pláž 200 metrů od hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma. Bar na pláži.

UBYTOVÁNÍ

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky pro dítě jsou vybavené koupelnou s vanou/sprchou a WC, fénem, telefonem, trezorem (za poplatek), minibarem (denně doplňován vodou), klimatizací, setem na přípravu kávy a čaje, balkonem.

Za příplatek rodinné pokoje se dvěma oddělenými místnostmi. 

STRAVOVÁNÍ

ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne lehké občerstvení, odpolední snack, turecké palačinky, cukrárna. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby, lze čerpat od 10:00 – 24:00 hodin.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace s obsluhou (rybí – jednou za pobyt návštěva zdarma, rezervace nutná), několik barů, bar s občerstvením, disko, cukrárna, WiFi v celém areálu zdarma, miniklub, kadeřnictví, Spa centrum, minimarket, venkovní a krytý bazén, skluzavky.

AKTIVITY

Animační programy pro děti i dospělé, šipky, stolní tenis, plážový volejbal, sauna, pára, turecké lázně (masáže za poplatek), fitness, biliár, boccia, stolní fotbal, vodní sporty na pláži. 

Destinace

Side

za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Side Lilyum Hotel & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 052 759
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 3 recenzí

Jarmila září 2019 Spokojenost. Mohu jenom a jenom chválit, ubytování, stravování, pláž, bary - vše na jedničku, není nic, co bych vytkla, i recepce vstřícná, obs... celá recenze

Katka duben 2014 Prehliadka Hotela Novum Lilyum ****. Hotel je klasický, nie s veľkým areálom. V areáli je bazén so šmýkľavkami, detský bazén, bar pribazéne, bar s ľahkým občerstvením ... celá recenze

Zuzana září 2012 Prehliadka hotela Lilyum****. Novší hotel otvorený v auguste 2009 sa nachádza v stredisku Side časť Evrenseki, 7 km od starovekého centra Side.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-side-lilyum-hotel-side-turecko-z2052759/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací