Side West Park Hotel

  Turecko, Side, Colakli

4/5

Side West Park Hotel Spa

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Colakli
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Side West Park v Evrenseki nabízí 88 pokojů na 5 podlažích. Hotel je situován 600 m od štěrkopískové a písčité pláže. Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici vstupní hala, výtah, klimatizace, recepce a kiosek. Je k dispozici dětské hřiště. The staff in this hotel speaks English and German. Hotel nabízí v sezónně otevíraný sladkovodní bazén bazén s odděleným dětským bazénkem. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici zdarma na pláži a u bazénu. Vzdálenosti z hotelu:.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí lékařskou péči, služku, služby prádelny a službu probuzení. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí dětský klub a dětský bazének, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty. Hotel nabízí zasedací místnost. Recepční hodiny: 24hodinová služba.

Stravování:

Večery lze strávit na baru u vstupní haly. All-inclusive: All-inclusive zahrnuje snacky (provozní hodiny: 11:30 - 15:30), dorty a moučníky (provozní hodiny: 16:00 - 17:00), kávu a čaj (provozní hodiny: 10:00 - 00:00), pozdní snídani (provozní hodiny: 09:30 - 10:00), víno (provozní hodiny: 10:00 - 00:00), místní alkohol (provozní hodiny: 10:00 - 00:00), soft drinky (provozní hodiny: 10:00 - 00:00) a pivo (provozní hodiny: 10:00 - 00:00).

Sport a volný čas:

Hotel nabízí aktivity, jako jsou stolní tenis. Během rekreace v hotelu Side West Park si můžete vychutnat také turecké lázně. Hosté, kteří na dovolené hledají sportovní vyžití, se mohou věnovat aktivitám, jako je např. fitness. Hotel nabízí hostům v závislosti na počasí a sezóně večerní show.

Další informace:

Platit u nás můžete kartami Euro/Master a Visa. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Side West Park Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 075 693
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 6 recenzí

Hanka červenec 2023 Dárek k šedesátinám. Dovolená v tomto hotelu odpovídá čtyřem hvězdičkám. Byli jsme mile překvapeni, kde se hotel nachází. Nemuseli jsme jezdit do jinéh... celá recenze

Mirka červen 2022 Miroslava Drvotova. Dobrý den. Byla jsem v tomto hotelu již několikrát a vše bylo vždy super, ale letos *** zde neměla poprvé ceskeho delegáta a úplně... celá recenze

Pepa září 2015 Skvělá dovolená. Moc pěkná dovolená. Určitě se tam vrátime. A tento hotel rád doporučím svým známým ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-side-west-park-hotel-spa-side-turecko-z1075693/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací