Sunrise Resort Hotel & Spa

  Turecko, Side, Kizilagac

4/5

Sunrise Resort Hotel

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kizilagac
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Absolutně skvělá vybavenost, která je zárukou toho, že zde se nudit nebudete. Oceňujeme skutečně pestrou škálu stravovacích služeb s možností výběru dle momentální chutě, dále vstřícnost k nejmenším hostům (dětský klub, dětská menu, dětské bazény a skluzavky, dětská hřiště a další).

Přehled

součást konceptu World of Sunrise sdílené služby s hotelem Starlight Resort Thalasso Spa 14 a´la carte restaurace 12 barů aquapark

Stručná poloha

rozloha 150 000 m2 u dlouhé široké pláže 8 km od Manavgat 10 km od Side 80 km od letiště

Poloha

Oblíbený hotelový komplex Sunrise Resort Hotel (součást konceptu World of Sunrise) o celkové rozloze 150 000 m2 leží v oblasti Kizilagac a pyšní se polohou přímo u dlouhé a široké pláže, která je v části před hotelem soukromá. Od dalších zajímavých míst a letovisek lokality není příliš vzdálen a tak můžete snadno, díky místní dopravě nebo hotelovým taxi, navštívit místa jako Manavgat (8 km) nebo populární letovisko Side (10 km). Do hlavního města této turistické oblasti-Antalya-je to 80 km (rovněž tak na mezinárodní letiště). Nákupní možnosti Vám nabídne jak samotný resort, tak i krámky a turistické služby v blízkém okolí. Zastávka místní dopravy je téměř u hotelu.

Vybavení hotelu

Hotelový komplex byl otevřen v roce 1993, v letech 2017-2018 prošel velkou rekonstrukcí a byl zcela modernizován. Rozlehlý areál tvoří hlavní vícepatrová budova a dalších 14 menších klubových budov vsazených do krásné udržované zahrady. V centrální časti směrem v pláži je areál bazénů. Hotel sdílí některé služby se sousedním partnerským hotelem Starlight Resort. Společně tvoří koncept World of Sunrise. Po příjezdu Vás uvítá velká vstupní hala s recepcí, lobby s barem, výtahy a směnárnou. Ve vnitřních prostorách budete mít k dispozici nákupní arkádu, společenské místnosti a salónky, zasedací místnosti, business centrum, hernu, dětský koutek, knihovnu, diskotéku, kadeřnictví aj. K relaxaci lze využít sdílené Thalasso Spa s vnitřními bazény, parní lázní, saunou, infra saunou, tureckou lázní, vířivkami, relaxačními místnostmi, kosmetickým a revitalizačním salónem, masážemi aj. Nechybí profesionálně vybavené fitness centrum. Stravování obstarává hlavní bufetová restaurace, dále celkem 14 a´la karte restaurací s různým zaměřením (z toho 9 sdílených se Starlight Resort). Posezení u nápojů a kávy obstará celkem 12 vnitřních i venkovních barů (z toho 7 sdílených se Starlight Resort). Venkovní část nabízí 4 velké sladkovodní bazény a sdílený aquapark s 11 skluzavkami a tobogány pro dospělé i pro děti. Areál má více slunečních teras s lehátky a slunečníky (zdarma, i na hotelové pláži, pavilonky na molu za poplatek). K pobavení lze využít nekonečné nabídky pořádaných animačních programů pro všechny věkové kategorie, zahrát si stolní tenis, fotbal, minigolf, plážový volejbal, využít nabídku střediska vodních sportů a mnoho dalšího.

Vybavení pokoje

V nabídce ubytování najdete hned několik kategorií pokojů. Všechny jsou velice hezky zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, hygienické propriety, klimatizaci, SAT/TV, Wi-Fi připojení, trezor a minibar (poplatek), pracovní stůl se židlí, balkón nebo terasu s posezením. Standardní pokoje mají 25-28 m2, kapacitu 2-3 osoby a nabízí výhled na zahrady nebo na moře. Dále lze sjednat pokoje typu Family (52 m2, dvě ložnice, kapacita 4 osoby) nebo mezonetové pokoje Family s kapacitou až 5 osob. Pro náročnější jsou v nabídce pokoje Corner Terrace (110 m2, kapacita 2 osoby, prostorná terasa s výhledem na moře a vlastní venkovní vířivkou). Na vyžádání jsou k dispozici i bezbariérové pokoje.

Club superior pokoj s možností 1 přistýlky

Všechny pokoje jsou velice hezky zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, hygienické propriety, klimatizaci, SAT/TV, Wi-Fi připojení, trezor a minibar (poplatek), pracovní stůl se židlí, balkón nebo terasu s posezením.

Stravování

formou ultra all inclusive: zahrnuje snídaně, obědy i večeře formou bufetu. Dále během dne lehké občerstvení. V časovém rozmezí od 10:00 do 24:00 jsou rozlévány nealkoholické a místní alkoholické nápoje. Po dobu pobytu 1x večeře v a´la carte restauraci (nutná rezervace). U stravování je vyžadováno formálnější oblečení. Přesné časy a místa stravování Vám sdělí na recepci po Vašem příjezdu.

Názor CK

Absolutně skvělá vybavenost, která je zárukou toho, že zde se nudit nebudete. Oceňujeme skutečně pestrou škálu stravovacích služeb s možností výběru dle momentální chutě, dále vstřícnost k nejmenším hostům (dětský klub, dětská menu, dětské bazény a skluzavky, dětská hřiště a další). Zajisté potěší možnost využití Spa centra a nutno ocenit i rozmanitost typů ubytování, kdy si zde najde to své jak rodina s více dětmi, tak romantický pár toužící po luxusu.

Základní cena zahrnuje

odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.

Základní cena nezahrnuje

případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Sunrise Resort Hotel *****
Lokalita dle pořadatele: Side, Side
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sunrise Resort Hotel & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 634 660
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 3 recenzí

Veronika září 2019 Spokojenost. Perfektní ubytování i servis.Jedinou nevýhodu bych spatřovala v horším přístupu do moře.Voda čistá jemné oblázky,ale strmější přís... celá recenze

Enivana červenec 2012 Dovolenka v Ázii:-). Veľmi pekná a dobrá dovolenka v SUNRISE PARK RESORT & SPA.... celá recenze

Jirka květen 2012 Prohlídka hotelu - Sunrise Park *****. Luxusní hotel nabízí 15 tenisových kurtů, bungalovy a je propojen s hotelem Starlight Convention 5*. Nachází se 80 km od mezinárod... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Sunrise Resort Hotel
    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kizilagac

Cena
27 131 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 634 660

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
27 131 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
12 190 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 290 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč