Hotel Thalia Unique Beach Resort

  Turecko, Side, Kumköy

HOTEL THALIA UNIQUE

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kumköy
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Moderní hotelový resort leží v oblíbeném prázdninovém letovisku Side, konkrétně v části Kumkoy. Mezi klienty se těší oblibě pro svou přátelskou atmosféru a kvalitní služby. Od mezinárodního letiště v Antalyi je vzdálen cca 65 km, od centra města Manavgat cca 7 km a od historického centra Side cca 4 km. Nákupní možnosti, restaurace, bary nebo autobusová zastávka jsou k naleznutí v blízkosti hotelu (cca 200 m). Hotel doporučujeme klientům všech věkových kategorií a rodinám s dětmi.

Vybavení Hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, hlavní restaurace s venkovní a vnitřní částí, lobby bar, bar u bazénu, venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), bazén se skluzavkami a tobogány, dětský bazén, vnitřní bazén, miniklub pro děti, soft animační programy, stolní tenis, plážový volejbal, aerobik, šipky. Za poplatek wellness centrum, masáže, billiard, minimarket, půjčovna aut, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokoje

Příjemně zařízené economy pokoje jsou vybaveny individuální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou se sprchovým koutem, fénem, TV, telefonem, trezorem (za poplatek), minibarem a balkonem nebo terasou. Standardní pokoje jsou k dispozici za příplatek. Přistýlka je za příplatek k dispozici v pokojích s označením large (boční výhled na moře). Pro rodiny se 2 dětmi jsou za příplatek k dispozici pokoje s označením large (přistýlky řešeny formou paland).

Pláž & plážový servis

Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, matrace a plážové osušky jsou k dispozici zdarma. Pro opalování nebo přímý vstup do hloubky je možné využít hotelové molo.

Stravování

ALL INCLUSIVE

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Thalia Unique Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 787 278
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-thalia-unique-side-turecko-z1787278/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací