Mari Hotel

  Turecko, Side

MARI HOTEL - Fitness kurzy

    Turecko, Side
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

300 m od písečné hotelové pláže, 5 km od Side, 80 km od centra Antalye, 70 km od letiště.

Popis ubytování

menší hotel s přátelským personálem a klidnou atmosférou nedaleko od pláže.

Vybavení hotelu

hotelová hala s recepcí, parkoviště, restaurace, bary, terasa, internetová kavárna (za poplatek), společenská místnost s TV, kadeřnictví, prádelna (za poplatek), lékař.

Typ ubytování


P/2
20 - 24 m2, útulné pokoje s dvojlůžkem nebo dvěma samostatnými lůžky, sociální zařízení, balkon nebo terasa. Možnost jedné přistýlky

Vybavení pokojů

klimatizace, TV/SAT, vysoušeč vlasů, bezpečnostní schránka (za poplatek).

Stravování

all inclusive.

Forma stravování

snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva a čaj, zákusky, půlnoční polévka, místní nealkoholické a alkoholické nápoje od 10:00 do 23:00.

Sport a zábava

venkovní bazén s brouzdalištěm, slunečníky a lehátka u bazénu i na pláži zdarma, tenis, stolní tenis, kulečník (za poplatek), masáže (za poplatek), vodní sporty (za poplatek), večerní animační programy.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mari Hotel ***
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 242 737
dnes zavřeno

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací