Hotel Melissa Garden Apart

  Turecko, Side

Melissa Garden

    Turecko, Side, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Melissa Garden Side Apart Hotel v Side nabízí 75 pokojů na 5 podlažích. Hotel je situován 300 m od štěrkopískové a písčité pláže. Nejbližší město je Side (5 km). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici vstupní hala a recepce. The staff in this hotel speaks English and German. Je k dispozici dětské hřiště. K dispozici jsou 2 sezónně otevíraný sladkovodní bazén s odděleným dětským bazénkem. Hosté se mohou odreagovat u sklenky drinku v bazénovém baru. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici za poplatek na pláži a zdarma u bazénu. O vaši zábavu se postará hotelová společenská místnost s televizí.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí směnárnu a služby prádelny. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí dětský bazének, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty. Recepční hodiny: 24hodinová služba.

Stravování:

V hotelu nabízí restauraci.

Sport a volný čas:

Během rekreace v hotelu Melissa Garden Side Apart Hotel si můžete vychutnat také turecké lázně. Hotel nabízí aktivity, jako jsou stolní tenis. Hotel nabízí hostům v závislosti na počasí a sezóně večerní show.

Další informace:

Platit u nás můžete kartami Visa a Euro/Master. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Melissa Garden Apart ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 075 703
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-melissa-garden-side-turecko-z1075703/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací