Naz Garden Apart Hotel

  Turecko, Side

3/5

Naz Garden Apart Hotel

    Turecko, Side
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha a popis

Hotel je vzdálen jen 750 metrů od písečné pláže. Hostům nabízí venkovní bazén a bazén pro děti v jeho zahradě. Centrum města Side a historické divadlo v Side jsou vzdáleny cca 2 km. Letišti Antalya je vzdáleno 65 km.

Vybavení hotelu

V hotelu je k dispozici recepce otevřená 24 hodin denně, restaurace, restaurace a la carte, úschova zavazadel, parkovišti (zdarma), bar, venkovní bazén, bankomat, bezdrátová síť LAN (zdarma), fax/kopírka (za poplatek), půjčovna kol, směnárna, internet, prádelna.

Vybavení pokoje

Všechny pokoje jsou vybaveny LCD TV se satelitními programy, s kuchyňským koutem, klimatizací (za poplatek), ledničkou a obývacím prostorem, telefonem s přímou volbou, vlastním sociálním zařízením (WC / sprcha, vysoušeč vlasů), mini barem a trezorem (na recepci za poplatek). Balkony jsou vybaveny stolem a 2 židlemi, a nikteré z nich mají výhled na bazén. .

Stravování

Polopenze: všechny alkoholické a nealkoholické nápoje jsou dostupné za poplatek po celý den (24 hodin). Jídlo je podáváno formou bufetu, snídaně od 07:30 do 10:00 hod., večerní bufet od 19:00 do 21:00 hod.

Pláž a plážový servis

Hotel je vzdálen 750 metrů od písečné pláže. Lehátka, matrace a slunečníky zdarma, plážové osušky za poplatek. Kyvadlová doprava na plá zdarma. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Pro děti

Hlídání dětí, dětské hřiště a bazén.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Naz Garden Apart Hotel **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 750 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 551 650
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 1 recenzí

Dana Uhrová červenec 2015 Týden v rodinném hotelu Naz Garden v Side. Koupila jsem si rodinný týdenní pobyt pro 3 dosp. osoby a 2 malé děti v apartmánu s kuchyňkou. 1. překvapení bylo, když nás u... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-naz-garden-apart-hotel-side-turecko-z551650/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací