NILBAHIR RESORT HOTEL & SPA

Turecko, Side

3/5

HOTEL THRONE NILBAHIR RESORT & SPA

    Turecko, Side, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Pětihvězdičkový resort, který byl otevřen v roce 2014 je ideální volbou ke strávení krásné a relaxační dovolené. Poslední renovace hotelu proběhla v roce 2018. Rozkládá se na ploše 10000 m2, je tvořen jednou hlavní šestipatrovou budovou se 4 výtahy a celková kapacita pokojů je 313. Nachází se v oblíbeném a vyhledávaném prázdninovém letovisku Side a svým hostům nabízí moderní ubytování, pestrý program ultra all inclusive a pestrou škálu služeb. Mezinárodní letiště v Antalyi je vzdáleno cca 80 km, město Manavgat cca 15 km a centrum Side cca 20 km. Doporučujeme klientům všech věkových kategorií a rodinám s dětmi.

Vybavení Hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, konferenční místnost, hlavní restaurace, 2 ala carte restaurace (turecká a mořské plody – nutná rezervace předem, obě za poplatek), lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, disko bar, venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), bazén se 2 skluzavkami, dětský bazén, miniklub pro děti, dětské hřiště, vnitřní bazén, nepravidelné animační programy, stolní tenis, plážový volejbal, aerobik, šipky, fitness, sauna. Za poplatek Spa centrum, masáže, lékař, prádelna, hlídání dětí, prádelna, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny individuální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou se sprchovým koutem, TV, telefonem, fénem, trezorem (za poplatek), minibarem (naplněn při příjezdu, následné doplnění za poplatek) a balkonem.

Pláž & plážový servis

Soukromá písčito-oblázková pláž se nachází ve vzdálenosti cca 300 m od hotelu. Pláž je od hotelu oddělena místní komunikací, k přístupu na pláž lze využít podchod. Lehátka, slunečníky a bar na pláži jsou k dispozici zdarma.

Stravování

ULTRA ALL INCLUSIVE

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

NILBAHIR RESORT HOTEL & SPA
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 049 538
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 2 recenzí

Marceloss007 červenec 2018 Nic moc čistota,jinak dobré, ale ne na 5 hvězd. Hotel pěkný, avšak čistota hodně pokulhávala, společné záchody u recepce a u jídelny katastrofa,jinak jídlo docela dobré, ale pořá... celá recenze

Icvosuopets červenec 2014 Nový hotel, ale maximálně s ***. Byl nám doporučen úplně nový hotel od května 2014 jako vhodný na dovolenou. Označení 5* v žádném případě neodpovídá! Hotel je nový... celá recenze

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací