Akdora Resort Hotel & Spa

  Turecko, Side

2/5

Hotel Akdora Elite Hotel & Spa

    Turecko, Side, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • v blízkosti centra Side
  • menší hotel
  • pouze v této CK
Letovisko

Side

Umístění

Hotel se nachází cca 1 km od historického centra Side, cca 4 km od Manavgatu a 60 km od letiště v Antalyi.

Pláž

Písčitá pláž se nachází cca 700 m od hotelu. Slunečníky, lehátka a osušky zdarma.

Hotel

Vstupní hala, recepce (24h), 2 výtahy, hlavní restaurace, bar u bazénu (od 22:00-24:00 za poplatek), WiFi zdarma v lobby, WiFi na pokoji a pláži (za poplatek), bazén, dětský bazén. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Za poplatek lékař, vodní dýmky.

Pokoje

Dvoulůžkové pokoje s výhledem do okolí, s možností přistýlky pro dítě nebo dospělého, jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna/WC, fén), klimatizací, SAT/TV, telefonem, minibarem (doplněn vodou po příjezdu), trezorem (za poplatek 3 Eura/den, po vyžádání na recepci) a balkonem. Za příplatek stejně vybavené pokoje s výhledem na moře.

Stravování

All inclusive (do 24:00 hod.) zahrnuje snídaně (7:30-10:00), obědy (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bufetu, káva, čaj, sladké pečivo (16:00-17:00), zmrzlina (15:00-15:30) nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v časech a místech určených hotelem.

Rekreace

Vstup do tureckých lázní, sauna, šachy, miniklub (4-12let). Za poplatek masáže a vodní sporty na pláži.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Akdora Resort Hotel & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 349 938
dnes 8–19 h

Hodnocení

2/ 5 9 recenzí

Mirys říjen 2023 Akdora resort. Katastrofa Varování pro všechny co se tam chystají.Prvni co vás upoutá je roztrhaný koberec před vchodem do recepce. Tam ti vrazí... celá recenze

Míra září 2023 Akdora resort. HRŮZA ... celá recenze

Hanis76 červenec 2023 Zklamani. 4* určitě ne. Převážně RUS klientela a dle toho jejich chování zřejmě ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-akdora-elite-hotel-spa-side-turecko-z2349938/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací