Ces Park Side Hotel

  Turecko, Side

3/5

HOTEL PARK SIDE

    Turecko, Side
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Moderní hotel, který se nachází pouhé 2 km od historického centra městečka Side, byl postaven v roce 2009 a poslední renovací prošel v roce 2017. Mezinárodní letiště v Antalyi je vzdáleno cca 65 km, město Manavgat cca 5 km a centrum Side cca 2 km. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou v blízkosti hotelu. Hotel doporučujeme klientům všech věkových kategorií i rodinám s dětmi.

Vybavení Hotelu

Vstupní hala s recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, hlavní restaurace, bar u bazénu, lobby bar, venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, miniklub pro děti, animační programy, večerní programy (1 x týdně), aerobik, vodní aerobik, sauna. Za poplatek lékař, minimarket, vodní sporty na pláži, masáže.

Vybavení pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, SAT/TV, telefonem, fénem, trezorem (za poplatek), minibarem (denně doplňován vodou zdarma) a balkonem nebo terasou. Rodinné pokoje s možností dvou přistýlek jsou k dispozici za příplatek.

Pláž & plážový servis

Soukromá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází ve vzdálenosti cca 1,4 km od hotelu. K dopravě na pláž je hotelovým hostům k dispozici shuttle bus zdarma (na pláž jezdí v 10:00,11:00 a 14:00 a z pláže jezdí v 16:00 a v 17:00 hod. – časy jsou v kompetenci hotelu a mohou se kdykoliv změnit). Lehátka, slunečníky a bar na pláži jsou k dispozici za poplatek, plážové osušky zdarma.

Stravování

ALL INCLUSIVE

Poznámka
  • Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky, a tedy i zájezdu zvýšit.
  • Zájezdy jsou na zpětné potvrzení ze strany pořádající CK
  • K 1.9.2020 je po příletu z Turecka do Prahy vyžadován negaitní test na COVID19, případně nastoupení karantény ze strany klientů. Aktuálost této informace se může lišit, pro ověření kontaktujte pořádající CK.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ces Park Side Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 787 286
dnes zavřeno

Hodnocení

3/ 5 2 recenzí

Janča M. květen 2019 Prohlídka hotelu Park Side. Výborný menší hotel rodinného typu. Nachází se 65 km od letiště Antalya a 1,5 km od centra Side.... celá recenze

Jarda H. červen 2013 Park Side ***. Počasí se nám vydařilo.Let Tureckou společnosti nic moc,občerstvení také nic moc, 1x za tříhodinový let občerstvení a to půl deci... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-park-side-side-turecko-z1787286/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací