Side Elis Hotel

  Turecko, Side

5/5

Side Elis Hotel

    Turecko, Side
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha a popis

Tento 3* hotel s rodinnou atmosférou se nachází 1,5 km od historického centra města Side. V okolí se nachází množství obchůdků, barů, restaurací, promenáda. Procházkou dojdete k přístavu, nebo na tržnici. V docházkové vzdálenosti kamenné hradby a zříceniny města Side. Vzdálenost od mezinárodního letiště v Antalyi je cca 60 km. Hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie.

Vybavení hotelu

Hotel disponuje recepcí, bazénem odděleným pro děti a dospělé, tureckými koupelemi, trezorem. Byl otevřený v roce 2003 a jeho kapacita je 36 pokojů.

Vybavení pokoje

Pokoje typu Economy a standard jsou vybaveny balkonem, sociálním zařízením, fénem, satelitním televizorem, klimatizací.

Stravování

Polopenze formou bufetu.

Pláž a plážový servis

Písečná pláž je vzdálena cca 800 metrů. Lehátka a matrace za poplatek.

Pro děti

bazének a dětské hřiště

Sport a zábava

stolní tenis, šipky, vodní polo, dětské hřiště, vodní polo.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Side Elis Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 585 280
dnes zavřeno

Hodnocení

5/ 5 1 recenzí

Petra a Jarka červenec 2014 Klidná dovolená. Velmi milá a přátelská obsluha- opravdu rodinného typu odjížděli jsme s pláčem :-) že musíme domů a jistě se tam znova vydáme ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-side-elis-hotel-side-turecko-z585280/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací