Euphoria Excelsior Hotel

  Turecko, Side, Titreyengöl

5/5

Euphoria Excelsior Hotel

    Turecko, Side, Titreyengöl
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha a popis

Hotel Euphoria Excelsior se nachází v oblasti Side, kde je obklopen přírodou a z hotelu je krásný výhled na zasněžené vrcholky hor. Leží 60 km od letiště v Antalyi, a 5 km od centra měst Side a Manavgat. V blízkosti hotelu mohou hosté navštívit i historické památky, ale také si užít klidnou dovolenou v luxusním 4* hotelu s krásnou pláží, která je vzdálena 450 m od hotelu a je oceněná modrou vlajkou. Večer si hosté mohou užít animační programy (organizované hotelem), které jsou pro ně připraveny.

Vybavení hotelu

Hotel je vybaven 181 pokoji, které jsou vybaveny luxusní dekorací. Dále v hotelu naleznete recepci, restauraci, bary, venkovní bazén s lehátky a slunečník, miniclub pro děti od 4-12 let, plážový volejbal, vodní sporty (za poplatek), diskotéka, tenisové kurty a sportovní aktivity, venkovní sladkovodní bazén a dětský sladkovodní bazén.

Vybavení pokoje

Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích ( ECO a STANDART) a rodinné pokoje (2 ložnice a koupelna).
Všechny pokoje jsou vybaveny TV, telefonem, minibarem, centrální klimatizací, koupelnou, vysoušečem vlasů, trezorem a balkónem s výhledem do zahrady.

Stravování

All inclusive probíhá formou bufetu (snídaně, obědy a večeře)

Snídaně : 07.00 – 10.00
Snacky : 12.30 – 14.30
Oběd : 12.30 – 14.30
Tea Time : 16.00 – 17.00
Večeře : 18.30 – 21.00
Pokojová služba: 12.00 - 23.00 (nevztahuje se do all inclusive)

V hotelu se nachází několik restaurací a barů:
Euphoria Restaurant - hlavní restaurace hotelu nabízí tureckou i mezinárodní kuchyni formou bufetu. Možnost sezení vevnitř, ale i venku.
Snack Restoran - restaurace se nachází blízko pláže a nabízí jídla lehká, ale i obědová.
Beach Bar - bar se nachází hned u pláže a nabízí lehká jídla, nealkoholické nápoje a pivo
Lobby Bar - umístěný v lobby hotelu a je otevřený každý den do půlnoci.
Pool Bar - nachází se přímo u bazénu a je otevřený během dne. Nabízí osvěžující alkoholické i nealkoholické nápoje.
Disco Bar - tento bar se nachází přímo na hotelové diskotéce, podávají se zde alkoholické a nealkoholické nápoje (všechny nápoje mohou být zpoplatněny).

Alkoholické i nealkoholické nápoje místní výroby jsou zdarma k dispozici 24 hodin denně v jednom z pěti barů (dle otevíracích dob).
Změna složení i časů programu All inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Pláž a plážový servis

Krásná písčitá pláž oceněná modrou vlajkou je vzdálená 450 m a jezdí na ní kyvadlová doprava od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláží jsou zdarma.

Pro děti

Pro děti ve věku od 4-12 let je připraven miniclub (organizovaný hotelem v době 10:00 - 12:00 a 14:30 - 16:30). dětské hřiště a dětský sladkovodní bazén.

Sport a zábava

Basketbal, stolní tenis, šipky, vodní hry v bazénu, vodní sporty na pláži (za poplatek), fotbal, plážový volejbal, aerobic, tenisové kurty. Dále je také v hotelu možnost využit SPA, turecké lázně a venkovní vyhřívací bazén, nebo si užít animační programy.
Změna rozvrhu animačních programů vyhrazena - dle vedení hotelu.

Služby v ceně

Slunečníky a lehátka u bazénu i na pláži, Wi-fi v lobby.

Služby za poplatek

Vodní sporty na pláži, masáže, pokojový servis, kadeřník, půjčovna aut, hlídání dětí.
Nabídku služeb, které nejsou zahrnuty do ceny zájezdu, a které se na místě platí, získáte po příjezdu do hotelu.

Povolená hmotnost zavazadla:

15 Kg zavazadlový prostor + 5 Kg kabina

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Euphoria Excelsior Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 450 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 557 555
dnes 8–19 h

Hodnocení

5/ 5 1 recenzí

vlastislav květen 2013 Spokojenost. Super hotel,ubytování jidlo vše skvělé,čistota jak na pokoji tak v areálu na 1,škoda jenom brzkého odletu z místa pobytu.Dále bych... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-euphoria-excelsior-hotel-side-turecko-z557555/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací