Santa Maria Hotel

  Itálie, Ischia, Forio d'Ischia

4/5

SANTA MARIA

    Itálie, Ischia, Forio
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Santa Maria
Hotel, který je velmi oblíbený pro svou polohu přímo na pláži San Francesco a příjemnou atmosféru, je postavený v typickém středomořském stylu. Do centra města se dostanete pěšky po silnici nebo busem. Nedaleko se nachází botanická zahrada La Mortella.
Ubytování
70 jednoduše zařízených pokojů vybavených vlastním soc. zařízením, telefonem, TV, balkónem, za příplatek klimatizace. Pokoje typu Comfort (pokoje v prvním a v druhém patře) a pokoje comfort s výhledem na moře za příplatek.
Stravování 
Polopenze, snídaně - kontinentální, večeře - výběr z menu.
Služby a vybavení 
1x venkovní sladkovodní bazén, 1x vnitřní minerální bazén, lehátka a slunečníky, restaurace, malá zahrada, parkoviště, bar, bar u bazénu, nové lázeňské zařízení.
 
Upozornění: Z důvodu případného zavedení hygienických a / nebo protiepidemických opatření v destinaci může dojít ke změně rozsahu a kvality uvedených služeb.  Tyto změny nezakládají nárok na náhradu služeb. Děkujeme za pochopení.
Destinace
Největší obec Forio se rozkládá na celém západním pobřeží ostrova. Vzhledem ke své poloze u otevřeného moře bylo Forio ve středověku vystaveno mnoha zničujícím útokům pirátů. Z bývalých strážních věží je nejznámější nejstarší věž Il Torrione v přístavu, která se stala jedním ze symbolů města. Nejvýznamnější z mnoha kostelů ve Foriu je San Vito, který je zasvěcen patronovi města. Jeho svátek se slaví v polovině června. Nejznámějším kostelem ostrova je však bezpochyby Santa Maria del Soccorso na malém mysu za přístavem, který vyprovází již od raného středověku místní rybáře a námořníky při jejich cestách po moři. Tento symbol Foria se proslavil díky fi lmu Nebožtíci přejí lásce. Forio je nejoblíbenějším cílem turistů díky své poloze a velkému množství písečných pláží - Citara, Cava dell´Isola, Chiaia, San Francesco. Honosí se největším termálním parkem Giardini Poseidon, který se rozkládá v zátoce Citara na celkové ploše 60.000 m2. Milovníkům botaniky se nabízí překrásná zahrada La Mortella či kaktusová zahrada Ravino. Symboly města a zajímavými přírodními scenériemi jsou „Zamilované kameny“, středověké strážní věže či tufový „Orel“ a další.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Santa Maria Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 291 752
dnes 8–19 h

Hodnocení

10. nejlepší hotel v destinaci Ischia

4/ 5 16 recenzí

Pavla srpen 2021 Santa Maria pro jednou stačil.... Tento hotel jsme si vybrali na základě kladných recenzí, nečekali jsme žádný luxus , ale tento hotel má své dobré časy již dávno z... celá recenze

Radka červen 2021 Hruza. Hotel se rozpadá, všechno bylo cítit zatuchlinou, na pokoji nic nefungovalo, voda v záchodě protékala, kohoutek stále kapal, zástě... celá recenze

Vašek K. září 2019 Hotel Santa Maria. Hotel přímo na pláži. Jednoduše zařízené pokoje. K dispozici venkovní a vnitřní termální bazen. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-santa-maria-ischia-italie-z2291752/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací