Crowne Plaza Vilamoura Hotel

  Portugalsko, Algarve, Vilamoura

5/5

CROWNE PLAZA VILAMOURA

    Portugalsko, Algarve, Vilamoura
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází nachází v centru Vilamoury, jen pár minut chůze od přístavu a 10 minut jízdy od 4 golfových hřišť. Mezinárodní letiště ve Faru je vzdáleno 20 km.

Vybavení hotelu

vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace Cataplana, kde se podává místní a mezinárodní kuchyně, bar Caravela nabízí různé aperitivy a nápoje a na letní terase s výhledem na moře se podává občerstvení a grilované pokrmy, internetový koutek, WiFi, konferenční místnost, herna, wellness centrum Almond Tree (vnitřní bazén, jacuzzi, suchá sauna a lázeň hammam), zahrada s terasami na opalování, slunečníky a lehátka u bazénu, bazény, sportoviště, parkoviště. Služby za poplatek: internet, WiFi (cca 1 hod./3 EUR, 12 hod./10 EUR, 24 hod./15 EUR), trezor, wellness centrum.

Vybavení pokoje

luxusní pokoje s kompletně vybavenou koupelnou/WC, vysoušeč vlasů, klimatizace, kabelová televize, WiFi, telefon, žehlička a žehlící prkno, kávovar, minibar a trezor za poplatek, balkon s výhledem na Quarteira a Atlantský oceán. Bezbariérový pokoj na vyžádání.

Stravování

polopenze

Sport a zábava

Bazén, golf (golfová hřiště ve vzdálenosti 3 km)

Pro děti

dětská postýlka (zdarma, na vyžádání), miniklub Peter Pan, dětský bazén.

Hodnocení CK

Objevte historii tohoto regionu, přírodní krásy, výborné jídlo, fantastické pláže a místní golfová hřiště. Tento luxusní 5* hotel splní vaše očekávání.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Crowne Plaza Vilamoura Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 444 614
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Algarve

5/ 5 1 recenzí

Dominika duben 2012 Prohlídka hotelu Crowne Plaza Vilamoura. Moderní, 5* hotel celosvětové úrovně Crowne Plaza, přímo na pláži ve Vilamouře... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-crowne-plaza-vilamoura-algarve-portugalsko-z444614/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací