Palia La Roca Hotel

  Španělsko, Andalusie, Benalmádena

3/5

Palia La Roca

  Španělsko, Andalusie, Costa del Sol, Benalmádena
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha
Hotel Palia La Roca byl obnoven v roce 2015 a nachází se v centru města Benalmádena, v okolí je velký výběr barů, restaurací a obchodů. Cca 100 m od hotelu je zastávka městské hromadné dopravy - spojení s přímořskými letovisky. Letiště Málaga je vzdáleno cca 15 km.
Pláž
Santa Ana - cca 100 m od hotelu Palia La Roca, dlouhá písečná pláž (přechod na pláž přes cestu). Lehátka a slunečníky na pláži - za poplatek.
Vybavení
Recepce, lobby, výtah, bufetová restaurace, snach bar, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, bazén a brouzdaliště (sladká voda), miniklub (červen - září), úschovna zavazadel, půjčovna aut. Hotel poskytuje plážové osušky (za poplatek cca 7 EUR/osuška + záloha cca 10 EUR). Hotel neakceptuje domácí zvířata.
Pokoje
V hotelu Palia La Roca se nachází 164 pokojů umístěných ve dvou budovách (dvoupatrové a pětipatrové). Všechny pokoje jsou pohodlné a klimatizované. Jsou vybaveny koupelnou (vysoušeč vlasů), satelitní TV, telefonem, trezorem (za poplatek cca 2,5 EUR/den + záloha cca 10 EUR) a balkonem (jednolůžkové pokoje nemají balkon). Dětská postýlka pro dítě do 2 let - zdarma (na vyžádání). Hotel má pokoje pro tělesně postižené.
Pokoj Premium (o rozloze cca 20-30 m2) - pro max. 4 osoby, pokoje jsou zrekonstruované v roce 2015, přistýlky v podobě dalších postelí. Velikost pokoje závisí na počtu osob v něm ubytovaných (čím více osob, tím větší je velikost pokoje). Obvykle výhled na bazén (některé pokoje s výhledem na moře).
Strava
All Inclusive: snídaně (8:00-10:00), pozdní snídaně (10:30-11:30), obědy (13:00-15:00) a večeře (19:30-21:30); občerstvení během dne (11:30-15:30) a palačinky (16:00-17:00); místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10:30-22:30) v místě určeném hotelem.
Sport a zábava
Hotel Palia La Roca organizuje denní a večerní animace pro děti i dospělé. Zdarma: stolní tenis a v rámci animací aerobik, vodní pólo, plážový volejbal. Za poplatek: masáže.
Internet
Wi-Fi připojení k internetu - za poplatek (cca 30 EUR/týden).
Místní kategorie
***
Webové stránky
www.palia.es
Náš názor
Hezky zrenovovaný hotel Palia La Roca s funkčními pokoji, příjemnou bazénovou zónou a rozmanitou kuchyní. Nachází se v centru turistické Benalmádeny, nedaleko pláže označené Modrou vlajkou a poblíž promenády, kterou lze dojít k jachtařskému přístavu. Hotel je ideální základnou k samostatnému objevování pobřeží. Doporučujeme!
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem na stanovišti CK Tours. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování. Můžete využít také nabídku fakultativních výletů.
Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, (přesnou hodinu srazu poskytne delegát na místě), návrat do Polska.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Palia La Roca Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 492
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 3 recenzí

Sylva P. červen 2013 Prohlídka hotelu Palia La Roca - starší hotel pro nenáročné klienty aneb žádná sláva. Hotel Palia La Roca, oficiální kategorie 3*, mne nezaujal. Hodnotím ho jako horší 3* starší hotel pro nenáročné klienty. Cena, za ... celá recenze

Despite červenec 2012 Tento hotel už nikdy více!. Pokoje v nezrekonstruované části, kde jsme byli, jsou opravdu odporné. Jídlo bylo vynikající, ale čistota nádobí žádná. Personál n... celá recenze

Lucie S. červen 2012 Prohlídka hotelu La Roca***. Starší hotel pro nenáročné klienty se nachází blízko pláže a v centru letoviska Benalmádena.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-palia-la-roca-andalusie-spanelsko-z2705492/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací