Hotel Granada Luxury Okurcalar Resort

  Turecko, Alanya, Okurcalar

5/5

HOTEL GRANADA LUXURY RESORT OKURCALAR

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Avsallar, Okurcalar
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Tento luxusní hotelový resort je ideální volbou ke strávení luxusní a poklidné dovolené. Mezi českou klientelou se těší velké oblibě a kladnému hodnocení. Nachází se v letovisku, konkrétně v turistické části Okurcalar. Klientům je k dispozici výborná kuchyně, moderní ubytování nebo vysoká úroveň poskytovaných služeb. Leží 90 km od mezinárodního letiště v Antalyi, 37 km od historického centra Side a 30 km od centra Alanye. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary je možné nalézt v blízkosti hotelu nebo v centru městečka Okurcalar, které je vzdáleno cca 1 km od hotelu.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení v hotelovém areálu zdarma, konferenční místnosti, hlavní restaurace s venkovní a vnitřní částí, 7 restaurací ala carte (všechny za poplatek), snack restaurace, kuřecí snack bar, kavárna/cukrárna, lobby bar, bar na molu, snack bar, vitamin bar, disko bar, irský pub, hlavní venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, bazén se 3 skluzavkami, vnitřní bazén, animační a večerní programy, miniklub pro děti, dětské hřiště, fitness, sauna, pára, stolní tenis, šipky, tenis (osvětlení a pronájem raket za poplatek), sportovní aktivity v rámci animačních programů.

Vybavení pokoje

Moderně zařízené standardní pokoje s možností dvou přistýlek jsou vybaveny centrální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, SAT/TV, trezorem, minibarem (denně doplňován vodou a nealkoholickými nápoji), Wi-Fi připojením, setem pro přípravu kávy a čaje a balkonem nebo terasou. Standardní pokoje s výhledem na moře jsou k dispozici za příplatek.

Stravování

Program Ultra All Inclusive nabízí snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Dále je během dopoledne připraveno pro klienty další občerstvení. Dietní a dětský bufet nabízí obědy a večeře. Po celý den a noc je připraven pitný režim - místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

Poznámka
Služby za poplatek

Spa centrum, masáže, nákupní centrum (kadeřnictví, zlatnictví, obchod, optika, obchod se suvenýry, služby fotografa atd.), biliard, bowling, půjčovna aut, vodní sporty na pláži, prádelna, lékař.

Pláž & plážový servis

Pláž je netradičně řešena molem a nachází se přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, matrace a plážové osušky jsou k dispozici zdarma. Za příplatek jsou k dispozici soukromé plážové pavilony. K opalování nebo vstupu do moře (hloubky) lze využít obrovské plážové molo, kde se nachází i bar v rámci programu ultra all inclusive.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa- Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště - hotel - letiště- Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL GRANADA LUXURY RESORT OKURCALAR *****
Lokalita dle pořadatele: Turecká riviéra, Okurcalar
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Granada Luxury Okurcalar Resort *****
Typ pláže: molo, písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 582 799
dnes zavřeno

Hodnocení

16. nejlepší hotel v destinaci Alanya

5/ 5 9 recenzí

Martina Vajnerová duben 2023 Prohlídka hotelu Granada Luxury Okurcalar Resort *****. Postaveny v roce 2010, ale každé 2 roky dělají renovace.. Má cca 600 pokojů( sea view nebo land view)... celá recenze

Martina Vajnerová+ Petra Hrachová květen 2022 Prohlídka hotelu Granada Luxury Okurcalar Resort *****. Hotel pro náročnější klienty.... celá recenze

Iva Černá červen 2017 Granada luxury resort je luxus. V tomto hotelu jsme byli s manželem již po 6 a opět luxus. Služby a přání zde plní okamžitě co nás však velice nepříjemně zarazil... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL GRANADA LUXURY RESORT OKURCALAR
    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Avsallar, Okurcalar

Cena
27 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 582 799

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
0
27 980 Kč
1. dítě 2-13 let na přistýlce
0
7 880 Kč
2. dítě 2-13 let na přistýlce
0
20 180 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
1 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 290 Kč